Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Golden Statea

NBA zvijezda i reprezentativac SAD-a uhićen zbog napada

Draymond Green
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.07.2016.
u 22:52

Nakon što je platio jamčevinu od 200 dolara Green je pušten, ali ukoliko na suđenju bude proglašen krivim prijeti mu 500 dolara kazne i tri mjeseca zatvora.

 Zvijezda finalista ovogodišnje NBA lige Golden State Warrriorsa i član američke košarkaške reprezentacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru Draymond Green uhićen je u nedjelju u East Lansingu u američkoj saveznoj državi Michigan, objavili su tamošnji mediji, a potvrdila je i lokalna policija.  

Green je studirao na sveučilištu Michigan State koje se nalazi u East Lansingu, a prema navodima ESPN-a uhićen je zbog napada na drugog muškarca, no ne navodi se o kakvoj vrsti napada je riječ.

Nakon što je platio jamčevinu od 200 dolara Green je pušten, ali ukoliko na suđenju bude proglašen krivim prijeti mu 500 dolara kazne i tri mjeseca zatvora.

Tijekom ovogodišnjeg doigravanja, Green je bio sudionikom nekoliko kontroverznih situacija, a najvažnija je bila ona iz završnice četvrte utakmice finala kada je zbog sukoba s LeBronom Jamesom naknadno dobio namjernu osobnu pogrešku zbog koje je morao propustiti peti susret. Bez njega su Warriorsi, koji su poveli sa 3-1 u pobjedama, izgubili na domaćem terenu, a Cavsi su, nakon što su smanjili na 3-2, dobili i šestu i sedmu utakmicu i osvojili prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije