Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji iz svlačionice

Špaco: Dižem ozračje govoreći o penetraciji i ekstazi

Hajduk
Nino Strmotić/Pixsell
14.03.2010.
u 16:56

- Za primljeni gol krivci su Subašić i stoperi, koji su trebali izaći na 30 metara, pa neka bude zaleđe. Ali krivi smo i mi s klupe jer nismo vikali - rekao je Špaco.

Daniel Subašić, veliki krivac za Rijekino izjednačenje, ronio je suze, ostali igrači pognuli su glave. To je bila slika Hajdukove svlačionice koju nam je prepričao trener Stanko Poklepović.

Ne traži opravdanje

 – Rekao sam im da se nasmiju i uzdignute glave izađu van – kaže Poklepović.

Nije se, kao što je to bilo nakon pobjede nad Slavenom Belupom, u svlačionicu sjurio predsjednik Joško Svaguša.

Nema toga kad izostane rezultat, tako je to kod Svaguše. Poklepović je ostao sam sa svojim igračima. Dan poslije nije krio razočaranje.

– Neka mi publika oprosti što joj nismo dali pobjedu, podrška je bila stalna tijekom cijele utakmice. Ne tražim opravdanje za izgubljene bodove. Za taj gol krivac je Subašić, ali i dvojac stopera. Ubačaj je stigao iz dubine, stoperi su morali izaći na 30 metara, pa neka bude zaleđe. Pogriješili smo i mi s klupe jer nismo vikali, a reagirati su trebala naša dva najiskusnija igrača Skoko i Andrić, morali su reći Subašiću da obranu pomakne naprijed. Nisam mogao vikati jer sam izgubio glas – vrtio je Poklepović film Rijekina izjednačenja i stalno ponavljao "izgubli smo dva boda".

U dugotrajnom razgovoru u kojem je Poklepovića ispod stola, pokušavajući ga utišati, nogom u nogu stalno udarao glasnogovornik Nikica Vukašin, Hajdukov trener otkrio je niz detalja iz svlačionice.

– Noga će mi poplaviti koliko me ovaj lupa – rekao je Poklepović.

Objasnio je kako motivira svoje igrače.

Šali se s igračima

– Pitao sam Ahmada zna li što je to penetracija i onda mu objasnio što je to. A oni pucaju o smijeha. Ili sam igrače pitao znaju li što je to ekstaza. Kad sam vidio da me čudno gledaju počeo sam "aaahhh, uuuuhhh, mmmmmm". To su moje male veselice koje pokušavam ubaciti, stvoriti ozračje u svlačionici – kaže Poklepović.

Zanimalo nas je zbog čega Ahmad Sharbini nije dobio ni minute.

– Ahmad je golgeter, tako su mi rekli, ali kad ga gledam na treningu ne mogu mu dati prednost nad Vukušićem i Čopom. Osim toga moja je vizija, možda to nije lijepo reći, producirati naše igrače, posebno ako su na razini tih drugih ili slabijih – zaletio se Poklepović.

Naime, podjela na "naše" i ostale definitivno je diskriminirajuća, svi su oni igrači Hajduka, a podcjenjivanje Ahmada Sharbinija šaka je u oko Svaguši i Šurjaku koji su u njega usuli silne novce.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Niko33
08:50 16.03.2010.

E kad didovi pođu o penetraciji i ekstazi znak je da su makli. Špaco vazda pokušava biti duhovit vrijeđajući neke igrače Hajduka. Špaco nama nije do smjeha i nebuloznih izjava. Pun nam je qurac gluposti i podjela. Rezultati nas interesiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije