Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISU ME KONTAKTIRALI'

Sosa napokon objasnio zašto je donio ovu tešku odluku

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund
Tom Weller/DPA/PIXSELL
08.05.2021.
u 20:12

"Nijemci su napravili sve što su mogli da ja dobijem tu putovnicu što je prije moguće. S njima sam u kontaktu zadnja četiri mjeseca, oni su me stvarno možda svaki dan zvali"

"Moj odabir je ovakav zato što sam tri godine u njemačkoj ligi, a nisam nijednom dobio poziv za A reprezentaciju Hrvatske. Ja tu nikog ne osuđujem, nego kažem da je to njihov odabir, znači da smatraju da imaju igrače na toj poziciji umjesto mene, ja respektiram njihovu odluku", rekao je za HRT Borna Sosa, lijevi bek koji je cijelom svijetu obznanio da će već na ovom Euru zaigrati za Elf.

"Mi njega promatramo, samo neka se on trudi", govorio je već jako dugo Zlatko Dalić, no izgleda da je to Borni dosadilo.

"Ja iskreno rečeno nisam zadnjih osam mjeseci komunicirao s nikim ih HNS-a direktno. To je uvijek bilo na toj nekoj priči da sam ja na tom nekom širem spisku, da bih mogao, da bih mogao, da bih mogao, ali meni nikad nije došao taj poziv. Meni nije problem izvaditi njemačku putovicu, već sam je izvadio, to su oni znali, bili su informirani, Nijemci su napravili sve što su mogli da ja dobijem tu putovnicu što je prije moguće. S njima sam u kontaktu zadnja četiri mjeseca, oni su me stvarno možda svaki dan zvali, svaki dan kontaktirali da bi to što prije napravili. HNS je zadnja dva mjeseca imao informaciju da imam i da ću dobiti njemačko državljanstvo, no nitko me nije nazvao u vezi toga", kaže Sosa.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 50

VL
vlaser
20:58 08.05.2021.

laze. pozvan je tek onda kad se je oslobodio 2 crvena kartona a na utakmicu nije dosao GLUMECI povredu iako je 4 dana poslije nastupao igrati. LAZE i bolje da takvih ni nemamo

LJ
Ljudeman
21:24 08.05.2021.

Momak je tek pola godine standardni igrač osrednje njemačke ekipe i već se osijeća povrijeđen zbog nepozivanja u reprezentaciju Hrvatske. Sretno mu bilo na klupi (ili tribini) njemačke reprezentacije

ŠO
šolman
21:30 08.05.2021.

Sosinim stovateljima: trebaju li svi nasi mladi igraci (Moro, Bistrovic, Majer, Ivanusec itd) koji trenutno ne mogu u A vrstu, kolektivno preci u druge reprezentacije? Jesu li svi oni zapostavljeni i neshvaceni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije