Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlogodišnji prvak

Damir Krznar dobio novi trenerski posao! Mora spašavati posrnulog prvaka

Dinamo odigrao 1:1 s Istrom: Perić zabio gol u posljednjiim minutama
Luka Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.08.2022.
u 18:25

Svoju premijeru na klupi Maribora imat će već u četvrtak, kao što su istaknuli u objavi, na domaćem Ljudskom vrtu u dvoboju playoffa Konferencijske lige protiv rumunjskog Cluja.

Bivši trener zagrebačkog Dinama Damir Krznar (50) novi je trener slovenskog prvoligaša Maribora, objavio je klub na svom službenom Twitter profilu.

Klub je smjenio dosadašnjeg stratega Radovana Karanovića kojem je presudio nedjeljni poraz od Domžala (3:2), a glavni konkurent Krznaru za klupu slovenskog prvaka bio je Dean Klafurić.

Germanijak prenosi da je prvi izbor Slovenaca bio bivši trener Rijeke Goran Tomić koji se zahvalio na ponudi i odbio ju.

Krznar je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Krznar je lani vodio drugu momčad Dinama koja je zbog ispadanja iz druge lige raspuštena odlukom kluba pa je tako i Krznar dobio drugu funkciju.

Maribor se nakon prvih pet kola novog slovenskog prvenstva nalazi na posljednjem, 10. mjestu sa samo tri boda, a u Europi je ispao u 2. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Šerifa, da bi u 3. pretkolu Europske lige izgubio od finskog HJK-a iz Helsinkija.

Svoju premijeru na klupi Maribora imat će već u četvrtak, kao što su istaknuli u objavi, na domaćem Ljudskom vrtu u dvoboju playoffa Konferencijske lige protiv rumunjskog Cluja.

>> Pogledajte i video: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Komentara 2

FR
freeshooter
19:43 16.08.2022.

Treneru Krznaru želim svako dobro i uspjeh u novom radu, te da pokaže svoj trenerski potencijal...ljudi poput njega su uvijek vrijedni u Dinamovom sustavu...Damire sretno...

CA
Cappucino
11:30 17.08.2022.

Sretno Krki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije