Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski trener

Slavenu Biliću smiješi se novi posao i plaća od tri milijuna eura

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/5
25.09.2018.
u 17:54

U klubu se dvoume između Bilića i Rumunja Cosmin Olăroiu koji trenutačno vodi kineskog prvoligaša Jiangsu Suning, ali prednost daju našem stručnjaku

Hrvatski trener Slaven Bilić uskoro bi se mogao vratiti poslu. Naime, najbogatijeg i najstarijeg kluba u Saudijskoj Arabiji Al Ittihada zanima se za usluge bivši izbornika vatrenih.

U klubu se dvoume između Bilića i Rumunja Cosmin Olăroiu koji trenutačno vodi kineskog prvoligaša Jiangsu Suning, ali prednost daju našem stručnjaku.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Navodno Al Ittihad nudi Slavenu godišnju plaću od tri milijuna eura. Bilić se lani razišao s engleskim West Hamom i od onda je bez posla.

Slaven je osim londonskog kluba vodio Hajduk, mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske, moskovski Lokomotiv i Beşiktaş. Tijekom SP-a bio je stručni komentator engleske televizijske kuće ITV.

Slaven Bilić
1/6

Komentara 13

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:27 25.09.2018.

šta su do sada osvojili... osvojili su.... Uskoro će ih zaviti u crno kao što je to napravio sa Bešiktašem, Lokomotivom i svugdje gdje je bio ….. srozao klub... i unatoč otkazima i cipeli, naplatio do zadnjeg nezarađenog novčića. Diletantt u rangu Kljune Jurčića.

Avatar patkovic
patkovic
08:04 26.09.2018.

imaće onda za još kose

DU
Deleted user
18:35 25.09.2018.

super, eno ona moja susjeda sto ima 1800 kuna mirovinu kaze da ce joj sad biti lakše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije