Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki talent

Sin već izvlači poluge Cro Copu! Pogledajte njihovu 'borbu'

Mirko Filipović
Foto: Facebook
1/5
04.05.2017.
u 22:54

Mirko je na svom Facebook profilu objavio video njihova treninga.

Mirko Filipović svog trinaestogodišnjeg sina Ivana priprema za velike stvari! Često treniraju zajedno, a Cro Cop tvrdi kako je mladi borac jako talentiran.

- Lijevak je i baca lude high-kickove, baš kao ja. Velik je i jak za svoje godine. Nadam se da neće postati profesionalni borac, ali ako se odluči boriti, podržat ću ga - rekao je nedavno Mirko.

A na svom Facebook profilu objavio je video njihova treninga koji su odradili u dvorani u sklopu njihove kuće. Prvo je Ivan izvlačio poluge i nekoliko gušenja ocu, pa je onda red došao i na 'starog lisca'.

Kad je izgledalo da je trening gotov Cro Cop je pozvao sina de se pozdrave. Ivan je bio neoprezan pa je ubrzo završio na parteru, a Mirko se slatko nasmijao.

No, pitanje je hoće li mu biti do smijeha ako se ostvari dogovor koji ima sa sinom - ako ga Ivan natjera na tapkanje dat će mu svu imovinu! Budući da Filipović junior napreduje velikom brzinom, Cro Cop bi uskoro mogao proglasiti - bankrot. 

Komentara 3

BL
bljak007
21:14 05.05.2017.

Sad hvali sina, a nedo bog da ga mora kroz koju godinu oplakivati, i razbijaati glavu što ga je učio borbama.

KU
kupatilo
02:52 05.05.2017.

bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije