Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Šef ga je jurio po garaži, morao je ispuniti obećanje!

Antonio Giovinazzi
Foto: PA/Pixsell
1/3
02.07.2019.
u 17:38

Sretan sam zbog boda. Odličan je osjećaj i veliki teret mi je pao s leđa, zadovoljan sam - rekao je Antonio Giovinazzi

Devetu ovosezonsku utrku formule 1, koja se prošle nedjelje vozila na stazi u Spielbergu, momčad Alfa Romea dugu će pamtiti.

Naime, njihova oba vozača Kimi Räikkönen i Antonio Giovinazzi završili su bodovima. Prvo mjesto je osvojio Max Verstappen u Red Bullu.

Antonio Giovinazzi
1/3

- Odradili smo odličan posao, zadovoljan sam. Prvi put ove sezone imamo dva bolida u bodovima i pokazali smo da se možemo držati u gornjem dijelu poretka - rekao je šef momčadi Frederic Vasseur i dodao:

- Kimi i Antonio vozili su inteligentno, znali su kada napadati, a kada čuvati gume. Ulazak obojice u prvih deset velika je nagrada za cijelu momčad. Pokazujemo napredak u posljednjim utrkama i trudit ćemo se nastaviti dobar niz.

Dosad je bodove za momčad jedino osvajao Kimi Räikkönen, u šest od posljednjih devet utrka, a Antonio Giovinazzi se prvi put ušuljao među deset najboljih.

Ali prije slavlja Talijan je morao ispuniti obećanje koje je dao šefu. Naime, Giovinazzi je obećao Vasseuru da ga može ošišati kada osvoji prvi bod. Šef Alfa Romea to nije zaboravio... Obećanje je obećanje.

- Sretan sam zbog boda. Odličan je osjećaj i veliki teret mi je pao s leđa, zadovoljan sam. Bili smo dobri u kvalifikacijama, a utrka je bila vrlo teška - rekao je Antonio Giovinazzi.

>>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije