Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NITKO ME NIJE NATJERAO'

Šef Dinamove škole: Opet bih se poklonio Torcidi

Ivo Cagalj/PIXSELL
03.05.2021.
u 21:30

- Torcida je ozbiljna navijačka skupina i ozbiljno se daje za klub. To treba respektirati, ako to netko ne respektira, za mene nije normalan - kazao je, između ostaloga, Kopić.

U zadnjoj emisiji Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke, glavni gost bio je Željko Kopić, voditelj Dinamove nogometne škole. Između ostalih stvari, Kopić je istaknuo: 

- Dinamova škola nogometa uspijeva pratiti najviše zahtjeve. U uzlaznoj smo putanji. Imamo ozbiljnu kvalitetu. Za ozbiljnim europskim sustavima zaostajemo u uvjetima za rad. To je ona već ispričana priča o stadionu. 

Kako gleda na Hajduk?

- Ja sam statistički bio jedan od najboljih trenera Hajduka u zadnjih nekoliko godina. Bacao sam se na glavu da osvojimo naslov. No, dogodile su se neke stvari koje su odvele u kontra smjer. Vjerujem da će Hajduk doći na pozicije koje zaslužuje. To je veliki klub koji zaslužuje respekt. U Hajduku su veliki potencijal Biuk i Ljubičić. 

Bili opet u Kranjčevićevoj otišao na razgovor s Torcidom?

- Pa bih. Krivo je misliti da me netko natjerao na to. Kada sam došao bio je problem između igrača i Torcide. Osjetio sam da je netko tko je vođa, mora doći pred navijače i dati garanciju da će se momčad bacati na glavu... Protumačeno je to da se ja moram vješati po ogradi da bih ostao trener Hajduka. Torcida je ozbiljna navijačka skupina i ozbiljno se daje za klub. To treba respektirati, ako to netko ne respektira, za mene nije normalan - kazao je, između ostaloga, Kopić.

Dinamo bez Mamića?

- Temelj je jak. Svi sudjelujemo u tome da se to što manje osjeti na klubu i momčadi... - kazao je Kopić.  

Ključne riječi

Komentara 6

OR
Orilogorilo
22:25 03.05.2021.

Hajdukova škola nogometa je propala jer su roditelji talentiranih klinaca znali da moraju pripremiti između 50000 i 100000 eura da bi dijete doslo do prve ekipe. Pogledajte zasto nikola moro ili petkovic nisu uspjeli u hajduku. Nadam se da dinamovu skolu ne čeka ista sudbina, jer onda nece imati tko za repku igrati osim obiteljskih projekata.

DU
Deleted user
22:11 03.05.2021.

E moj direktore nekad velike skole... Od kad su maminju presude zavrsile karijeru, polako ali sigurno nastaje raspad sustava. Na pravom putu su da budu kao do jucer hajduk, ulica u medijjma a tatini sinovi u svim mladjim uzrastima... Tako i od ovog direktora sinko u prvih 11, pa od pomocnog trenera isto u prvih 11, pa od skauta isto tako... a rezultata nema, juniori zaostaju +10 bodova, pioniri isto daleko od naslova... a vi umjesto rada i kvalitete po tetki i stricevima... za 5g ovim radom u mladjim uzrastima ce seniori zavrsiti u borbi za 5.mjesto hnl

RE
RedTree
22:37 03.05.2021.

Dobar trener, respekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije