Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Sasuli paljbu uvreda na Đokovića, misle da laže o ozljedi, javio se i Ivanišević

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-AUSTRALIAN OPEN-DAY 5
Bai Xuefeihujingchen/XINHUA/PIXSELL
13.02.2021.
u 21:47

- Oporavit ćeš se od puknutog mišića za dva dana!? Nauči me kako to - napisao je Kokkinakis na Twitteru, pa ubrzo obrisao komentar

Svjetski broj jedan u tenisu, Novak Đoković, opet je izazvao lavinu reakcija na Australian Openu. Naime, nakon što je pobijedio Amerikanca Taylora Fritza na Australian openu, Novak je nakon meča poručio kako je to bila jedna od najtežih pobjeda za njega jer ju je igrao s puknućem mišića trbušnog zida. No, njegovi protivnici misle da Đoković laže. 

Novak bi trebao sutra nastupati protiv Kanađanina Miloša Raonića u 4. kolu Australian Opena, a današnji je trening preskočio. Njegov trener, Goran Ivanišević, legendarni hrvatski tenisač, rekao je kako još uvijek čekaju dodatna liječnička mišljenja kako bi donijeli konačnu odluku o tome hoće li Novak izaći an teren ili ne. 

Podsjetimo, Đoković je slavio nakon pet setova, a navodno se ozlijedio na početku trećeg nakon vodstva od 2:0. Fritz je to iskoristio i vratio se do 2:2, ali u petom setu je slavio Srbin.

Novak je i tijekom meča tražio medicinski time-out, no Fritz i dalje misli da je u pitanju foliranje. 

- U petom setu je djelovao dobro... Moram mu čestitati na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je nevjerojatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povrijeđen, ne bi nastavio igrati - rekao je nakon meča Amerikanac.

Jedan od najboljih prijatelja Nicka Kyrgiosa, grčki tenisač Thanasi Kokkinakis rekao je:

- Oporavit ćeš se od puknutog mišića za dva dana!? Nauči me kako to - napisao je Kokkinakis na Twitteru, pa ubrzo obrisao komentar.

S druge strane, Medvedev je rekao da ga je Novakova pobjeda iznenadila, ali da to tako rade pravi pobjednici, tako da je on, čini se, na Đokovićevoj strani.

Još je na Twitteru komentara navijača koji kažu kako uvijek kada gledaju Đokovića on ima neku 'čudesnu' ozljedu koja dovede u pitanje meč pa onda 'čudesno' ozdravi.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Večernjeg lista

Ključne riječi

Komentara 5

SE
Serdar222
22:25 13.02.2021.

Zavidni neka pate, bravo Đokoviću!

IK
ikbmibm
09:47 14.02.2021.

Pitam se zašto plaćamo pristojbu HTV -u, kad AO moramo gledati preko satelita na Eurosportu.

Avatar patkovic
patkovic
22:04 13.02.2021.

nek samo utegne nešto ko marinko rokvić i udri, ja mislio da je noga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije