Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNILI SE

FOTO Cirkus: Navijači vikali i zviždali na Đokovićevom meču, sudac ispraznio tribine

Australian Open
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
12.02.2021.
u 15:47

- Ovo je svakako jedna od najposebnijih pobjeda u mom životu. Nije važno u kojem je kolu i protiv koga, izvući se u ovim okolnostima je nešto što ću pamtiti zauvijek - rekao je prvi tenisač svijeta

Novak Đoković je podosta teško pobijedio Taylora Fritza u 3. kolu Australian Opena  7:6(4), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2, a meč su obilježili novi nemiri na tribinama.  Ovoga puta to nije bila gospođa u godinama kojoj smetaju potezi tenisača, već organizacija turnira. 

U četvrtom setu, dok je bilo 2:1 u setovima za Novaka i 3:" u gemovima za Fritza meč je prekinut jer je organizator dobio naredbu od suca pola sata prije ponoći da prekine meč i isprazni stadion. 

Naime, tamošnje su vlasti donijele odredbu o petodnevnom lockdownu zbog pogoršanja epidemiološke situacije i širenja britanskog soja koronavirusa. 

Kad je sudac zatražio gledatelje da napuste svoje mjesta oni nisu bili oduševljeni i čuli su se zvižduci i negodovanje. Ipak, igrači su nakon desetominutne stanke nastavili s igrom u praznoj areni, a cijeli je susret završio nakon teške borbe u trajanju od tri sata i 25 minuta pobjedom srpskog tenisača. Novak bi za dva dana u osmini finala trebao igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića.

- Ovo je svakako jedna od najposebnijih pobjeda u mom životu. Nije važno u kojem je kolu i protiv koga, izvući se u ovim okolnostima je nešto što ću pamtiti zauvijek - rekao je prvi tenisač svijeta, koji je navodno cijeli susret imao probleme s trbušnim zidom, a pitanje je hoće li nastaviti turnir:

- Jasno je da se radi o puknuću mišića. Ne znam mogu li se od toga oporaviti za manje od dva dana. Ne znam hoću li izaći na teren. Ponosan sam na ovo što sam napravio večeras. Vidjet ćemo što će biti sutra - zaključio je Đoković.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
16:46 12.02.2021.

Ima on dovoljno rješenja da ozdravi za dva dana. Nije mu prvi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije