Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIV TANDEM

Đoković srušio rekord nakon četiri sata igre pa prelijepim riječima pohvalio Ivaniševića

Match d'exhibition de tennis au profit de l'Association Mondiale des Amis de l'Enfance (A.M.A.D.E) à l'occasion du coup d'envoi de la 111ème édition du Monte Carlo Rolex Masters sur le court central Rainier III à Roquebrune-Cap-Martin
Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL
10.02.2021.
u 10:20

Najbolji dio Đokovićeve igre zasigurno su bili servisi kojima je "ubijao" protivnika. Naime, Novak je imao čak 26 aseva u ovome meču, što mu je rekord u karijeri.

U meč od 4 sata odveo je Frances Tiafone (23) iz Amerike najboljeg tenisača svijeta – Novaka Đokovića na Australian Openu. 

Ipak, srpski tenisač smogao je snage da slavi rezultatom  6:3, 6:7 (3), 7:6 (2), 6:3.

Najbolji dio Đokovićeve igre zasigurno su bili servisi kojima je ''ubijao'' protivnika. Naime, Novak je imao čak 26 aseva u ovome meču, što mu je rekord u karijeri. 

Osim toga, Mats Wilander s Eurosporta tvrdi kako je to i novi rekord tako što je Đoković srušio onaj Petea Samprasa koji je imao 57 posto nevraćenih servisa na meču.

Na kraju susreta Đoković je pohvalio i hrvatsku legendu Gorana Ivaniševića koji je još uvijek njegov trener.

– Zašto toliko aseva? Pa sve je lakše kad imaš Gorana Ivaniševića u svom boksu – poručio je još zadihani srpski as.
 

Komentara 2

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:05 10.02.2021.

Djokovic je daleko najbolji tenisersvih vremena do danas,tu se nema sta kometirati,ali i Ivanisevic je bio majstorcina,i sigurno bi daleko doguro,da je imo neki drugi mentalitet,ali on je strahovito ljut i agresivan,a to u tenisu ne ide,svaka cast jednom i drugom.

IK
ikbmibm
11:53 10.02.2021.

Kakav je to uspjeh zabijati aseve,pa voditi beskonaćan meč u kojem jedva pobijediš. btw..najbolji tandem u tenisu su Nadal - Moya

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije