Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI TRENERA:

Ronaldinha ne mogu natjerati da trči, ne voli to i odbija

Ronaldinho
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.01.2015.
u 08:45

Radi sa mnom u teretani, diže utege, radi na brzini, sprintovima i skokovima, ali postoje stvari koje ne voli - rekao je jedan od kondicijskih trenera u meksičkom Queretaru.

Ronaldinho ipak nije napustio meksički Queretaro, ali za njih je nastupio samo devet puta i nitko od struke nad njime nema autoritet, zbog čega mu prolazi i odbijanje pravih kondicijskih trening.

Zvuči nevjerojatno za sportaša i zvuči kao nešto što se u nogomet događalo prije tridesetak godina, ali Brazilac je postavio svoje uvjete i Meksikanci su ih prihvatili jer znaju što znači za financije imati u klubu igrača koji je nekad bio najbolji nogometaš svijeta.

- Ne odrađuje fizičke vježbe, ne mogu ga natjerati trčati jer to ne voli i odbija. Radi sa mnom u teretani, diže utege, radi na brzini, sprintovima i skokovima, ali postoje stvari koje ne voli - rekao je jedan od kondicijskih trenera Roberto Bassagaisteguy.

Spomenuo je i da Ronaldinho ima problema s obožavateljima u Meksiku pa ne može izaći iz stana.

- Zaključan je u stanu, okružen obitelji i prijateljima. Ne može otići u restoran jer ga salijeću ljudi.

Riječ je ipak o gradu od milijun stanovnika, u njemu se nije lako "izgubiti". Ipak, izgubio se na tri tjedna u prosincu i nikome se nije javljao, a potom se bezbrižno pojavio u klubu i nikakvih sankcija nije bilo.

>> Ronaldinho, gdje si? Brazilac je nestao i nema ga već dva tjedna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije