Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO POJAČANJE

Rijeka je dogovorila transfer bivšeg najboljeg strijelca HNL-a. Talijani su ga platili sedam milijuna eura

Osijek: Utakmica NK Osijek i NK Slaven Belupo u 19. kolu Prve HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
28.01.2024.
u 22:29

Marić je u sezoni prije odlaska iz Osijeka za sedam milijuna eura bio najbolji strijelac HNL-a uz Antonija Mirka Čolaka i Miju Caktaša.

Poslije velike pobjede nad Hajdukom, procurila je vijest kako je Rijeka dogovorila dolazak Mirka Marića, napadača talijanske Monze koji bi trebao stići na posudbu, doznaje 24 sata. Bivši napadač Lokomotive i Osijeka trenutno se nalazi u drugom planu kod trenera pa je tražio posudbu kako bi dokazao da nije zaboravio zabijati. 

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije prepunog Poljuda

Osijek: Utakmica NK Osijek i NK Slaven Belupo u 19. kolu Prve HNL
1/19

Marić je u sezoni prije odlaska iz Osijeka za sedam milijuna eura bio najbolji strijelac HNL-a uz Antonija Mirka Čolaka i Miju Caktaša. Sva trojica sezonu su završila sa po 20 golova, no nagrada je otišla Čolaku jer je tu brojku dostigao s najmanjim brojem odigranih utakmica. 

VEZANI ČLANCI:

Marić je s Monzom izborio promociju u Serie A gdje uglavnom ne igra, ove sezone je zabio jedan pogodak u 10 utakmica Serie A pa će minutažu potražiti na Rujevici. Rijeka je izbila na prvo mjesto HNL-a jer ima bolju gol razliku od Hajduka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije