Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI HENDIKEP

Hajduk pretrpio ogromne udarce prije idućeg derbija. Izgubio je nezamjenjive igrače i prvo mjesto

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a
Ivana Ivanovic /PIXSELL
28.01.2024.
u 21:21

Niko Sigur i Emir Sahiti sigurno propuštaju derbi zbog žutih kartona, a vrlo je moguće kako tamo neće biti niti Marka Livaje koji je izvrnuo gležanj i napustio igru.

U derbiju 20. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na ispunjenom Poljudu preokretom pobijedila Hajduk sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice. Bio je žestok derbi u kojem je Hajduk poveo golom Marka Livaje u 15. minuti, a Rijeka okrenula rezultat golovima Jorgea Obregona (55) i Lindona Selahija (75).

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije Poljuda

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a
1/19

Rijeka je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice sa 41 bodom koliko ima i Hajduk, ali uz slabiju razliku pogodaka. Bijeli u idućem kolu imaju novi derbi i to protiv Osijeka na Opus Areni koji se igra u subotu. Kako stvari stoje, Hajduk putuje u Slavoniju bez tri standardna prvotimca. 

Niko Sigur i Emir Sahiti sigurno propuštaju derbi zbog žutih kartona, a vrlo je moguće kako tamo neće biti niti Marka Livaje koji je izvrnuo gležanj i napustio igru. 

VEZANI ČLANCI:

Trener Karoglan potvrdio je da se radi o ozbiljnoj ozljedi, tako da je teško očekivati da će bivši vatreni biti spreman. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

PO
Poletarac101
22:05 28.01.2024.

Hajduk je već slavi prvenstvo...koji levatii ,komaa Fiuma svaka čast🙌

JO
jotomaja
08:08 29.01.2024.

Mogli ste produžiti utakmicu još 11 minuta. U prvih 11 samo je Livaja otpao!!!!

MI
mikimouse12
10:01 29.01.2024.

nije tottenham osvojio premier ligu ali je bio prvak drzave 2 puta dok se to nije zvalo Premier liga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije