Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena na klupi?

Real pronašao zamjenu za Zidanea, dolazi trener kojeg Modrić obožava

Modrić i Zidane
Foto: Gtres/PIXSELL
1/5
25.12.2017.
u 20:51

Real trenutačno za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 14 bodova.

Premda je na klupi Real Madrida u dvije sezone osvojio čak osam trofeja, pri čemu i dvije Lige prvaka, francuski stručnjak Zinedine Zidane je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua.

Nakon neugodnog domaćeg poraza od Barcelone (0-3), 45-godišnji stručnjak bi uskoro mogao postati 'bivši', tvrde španjolski mediji.

Predsjednik Florentino Perez samo čeka idući Zidaneov kiks, a navodno je već poznat i njegov nasljednik. Riječ je o 58-godišnjaku, dobro poznatom navijačima 'Kraljevskog kluba'. To je Carlo Ancelotti, trenutačno najpoželjniji slobodno trener na tržištu. Nakon što je koncem rujna dobio otkaz u Bayernu, Ancelottija su mediji povezivali s brojnim reprezentacijama i klubovima. Čak se spominjala i klupa hrvatske reprezentacije, ali je talijanski stručnjak sve kategorički odbio.

Možda je baš čekao novi poziv iz Madrida, gdje je uspješno radio od lipnja 2013. do svibnja 2015. godine.

Real je vodio u 119 službenih utakmica ostvarivši 89 pobjeda, 14 remija i 16 poraza. Na Realovoj klupi osvojio je četiri trofeja - Ligu prvaka, klupsko svjetsko prvenstvo, europski Superkup i španjolski Kup, a zanimljivo prvi asistent bio mu je upravo Zidane.

Real trenutačno za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 14 bodova.

Komentara 19

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:56 25.12.2017.

Nije mi jasno zašto je Trener sada kriv?? Kriv je Predsjednik!! Nisu doveli znatna pojačanja a nisu se riješili Igrača koji smetaju (Benzema) !! Nemaju Napadača osim Ronalda!!!

SN
Samo naprijed
07:57 26.12.2017.

Zidane je trebao dobiti otkaz? Što je tebi u glavi? U dvije godine osvojio je više nego ijedan trener u povijesti Reala. Ali mrzitelju Modrića, vatrenih i Reala nikada ne nedostaje glupih mislih.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:55 25.12.2017.

Jel bude kaj od tog il nebude tek budemo vidli. Real more krenut u pozitivnu seriju i se bude OK. Veći problem je kaj je to već malke spotrošena momčad. Igraju dugo na najvišoj razini, osvajaju se redom i to je nekaj čem mora dojti završetak. Zidane tu ni tolko kriv mada i on ima nekih kikseva !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije