Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALNA MOGUĆNOST

Räikkönen će voziti reli za Citroen?

Kimi Räikkönen (Finska) Scuderia Ferrari Marlboro
Pixsell
30.11.2009.
u 18:10

Šef momčadi Citroëna, koja se natječe u Svjetskom prvenstvu u reliju (WRC), Olivier Quesnel potvrdio je u razgovoru za L'Equipe da bi njihov član dogodine mogao biti i Kimi Räikkönen.

Vijest o Finčevu mogućem angažmanu u Citroënu prije nekoliko je dana donijela službena internetska stranica WRC-a, a sada je potvrda stigla i iz same francuske momčadi. No, posao još uvijek nije gotov.

- Ništa još nije potpisano. Nisam pregovarao s Kimijem. Ali ako potpišemo s njim ugovor, neće voziti za našu prvu već za mladu momčad - rekao je Quesnel, priznavši ipak da će Räikkönen dobiti isti model C4WRC kakav voze i prve zvijezde momčadi, šesterostruki svjetski prvak Sebastien Loeb te Dani Sordo.

Iako tvrdi da još ništa nije potpisano, Quesnel je ipak biranim riječima progovorio o svjetskom prvaku u Formuli 1 iz 2007. godine.

- On nije slučajno bio svjetski prvak. Oduševio me je u svojem debiju u reliju, ove godine u Finskoj. Ako dođe, bit će to dobra vijest za naš sport.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije