Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra 1961

Puljanima je od Kupa puno važniji susret u Zaprešiću

'sport - 25.10.09. pula - istra 1961: zaboravljeni prizori pulske nogometne srece snimio: sasa miljevic, vecernji list'
'sasa miljevic'
27.10.2009.
u 13:00

Strasti nakon novog poraza pulskog prvoligaša nisu se ni primirile, a pred Verudežima je danas nova "nemoguća misija".

U osmini finala Hrvatskoga nogometnog kupa, pred svojim će navijačima ugostiti Slaven Belupo. Upravo je utakmica s Koprivničanima, u pretposljednjem kolu prvenstva, bila kap koja je prelila čašu, i navijača, i uprave. Prošlog su tjedna stoga financijski kažnjeni igrači i stručni stožer, što je trebala biti "adrenalinska injekcija" pred gostovanje Šibenčana u Puli, no znamo kako je ta priča završila...

Danas u 14 sati stoga imaju novu prigodu barem djelomično primiriti duhove i osvjetlati obraz pred lokalnom sportskom javnošću.

Iz kluba već stižu najave kako igrači pod svaku cijenu žele vratiti dug "farmaceutima" za 3:0 u Koprivnici, ali i kako im je od Kupa puno važnija sljedeća prvenstvena utakmica.

Već u petak igraju u Zaprešiću, u susretu za koji su svjesni da im je biti ili ne biti. Slično razmišlja i glavni pulski strateg, Elvis Scoria, kojem ne cvjetaju ruže nakon posljednjih rezultata. Klupska je uprava već izrazila želju da se očituje o igračkoj krizi, a nakon čega bi neka pitanja o nogometnoj budućnosti Istre 1961 trebala biti jasnija. Puljani će Slavenu suprotstaviti sastav (3-5-2): Lovrić - Barišić, Pauletić, Kacić - Švrljuga, Bodrušić, Tadić, Anđelković, Halimi - Roce, Okić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije