Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠEMILIJUNSKI IZNOSI

Procurile basnoslovne plaće u Bayernu, evo koliko zarađuju Hrvati i tko su najplaćeniji igrači

Team presentation FC Bayern Munich
Sven Hoppe/DPA
05.08.2022.
u 11:20

Mlade nade HR nogometa i reprezentacije probijaju se do prve momčadi europskog diva.

Bayern Munchen se kroz povijest isprofilirao kao štedljiv klub, Nijemci neće plaćati basnoslovne odštete kao pijani milijarderi. Ipak, u javnost su procurile plaće igrača bavarskog giganta koje uopće nisu nimalo loše.

Senegalac Sadio Mane najplaćeniji je nogometaš minhenskog kluba. Bivša zvijezda Liverpoola stigla je za 32 milijuna eura plus bonuse, zarađuje 22 milijuna eura bruto (neto - malo više od 11 milijuna eura) po sezoni.

Prvi do Manea je Bayernov kapetan Manuel Neuer (21 milijun eura bruto godišnje), a odmah slijede dugogodišnji igrač i dijete kluba Thomas Muller (20.5 milijuna eura), Kingsley Coman (20 milijuna) i Leroy Sane (20 milijuna).

Na Allianz Areni se nalaze i dva hrvatska nogometaša, ali su trenutno među najslabije plaćenim igračima. Josip Stanišić, 22-godišnji hrvatski reprezentativac, zarađuje dva milijuna eura, a četiri godine mlađi napadač Gabriel Vidović tek milijun eura.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

 

A

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije