Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealni uvjeti

Pripreme u Zermattu: Ivica Kostelić priključio se reprezentaciji

Zagreb: Konferencija za medije na kojoj je najavljen Snow Queen Trophy 2020.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.09.2020.
u 14:44

Na snježnim treninzima u Zermattu su članovi alpskih reprezentacija Leona Popović, Zrinka Ljutić, Filip Zubčić, Istok Rodeš i Samuel Kolega, a Elias Kolega je još uvijek u fazi oporavka nakon ozljede

Nakon završetka ljetne pauze i kondicijskih priprema, hrvatski alpski reprezentativci i reprezentativke nastavili su sa snježnim pripremama za nadolazeću sezonu te su od prošlog vikenda na treninzima na ledenjaku u švicarskom Zermattu.

Hrvatska skijaška reprezentacija bi se u već poznatoj i tradicionalnoj ljetnoj trening bazi u švicarskom Zermattu trebala zadržati dva tjedna, no ostanak će ovisiti i o epidemiološkoj situaciji i mogućnostima prelaska granica.

Na snježnim treninzima u Zermattu su članovi alpskih reprezentacija Leona Popović, Zrinka Ljutić, Filip Zubčić, Istok Rodeš i Samuel Kolega, a Elias Kolega je još uvijek u fazi oporavka nakon ozljede i kondicijskih priprema, no njegov povratak na snijeg također se očekuje uskoro.

Reprezentaciji se na Zermattu pridružio i Ivica Kostelić koji nastavlja svoju ulogu trenera-savjetnika.

Uvjeti na Zermattu su ovih dana idealni za kvalitetan skijaški trening te naši alpski reprezentativci marljivo treniraju i s nestrpljenjem iščekuju početak nove skijaške sezone. Skijaška sezona započinje tjedan dana ranije, 17. i 18. listopada u austrijskom Söeldenu, utrkama FIS Svjetskog kupa u veleslalomu za žene i muškarce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije