Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Poznato 14 imena sudionika osmine finala, čekamo preostala dva

Soccer Champions League/ FC Bayern Munich-Inter Milan 2-0.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
1/3
02.11.2022.
u 08:23

Večeras ćemo saznati hoće li Real skupinu završiti kao vodeći ili drugoplasirani. U skupini E do osmine finala još mogu Milan i RB Salzburg, a u skupini F RB Leipzig i Šahtar.

Nakon sinoćnjih raspleta natjecanja po skupinama Lige prvaka, poznato je 14 od 16 klubova koji su se plasirali u osminu finala.

Bayern, Chelsea, Manchester City, Napoli, Porto i Tottenham su pobjednici skupina, dok u osminu finala kao drugoplasirani idu Liverpool, Club Brugge, Inter, Eintracht, te Borussia Dortmund.

Prolaz među 16 najboljih su osigurali i PSG, Benfica, te Real Madrid, no danas ćemo doznati s koje će pozicije u osminu finala.

01.11.2022, BayArena, Leverkusen, Championslegue, Vorrunde, 6. Spieltag, GER, UEFA CL Bayer 04 Leverkusen (GER) vs. Club Bruegge (BEL), im Bild: die Belgier verabschieden sich von den mitgereisten Fans Torwart Simon Mignolet (Bruegge #22), Hans Vanaken (Bruegge #20), Eduard Sobol (Bruegge #2), Casper Nielsen (Bruegge #27), Bjorn Meijer (Bruegge #14), Hans Vanaken (Bruegge #20), Noa Lang (Bruegge #10), Foto © nordphoto GmbH / Meuter DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. Photo: nordphoto GmBH / Meuter/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmBH / Meuter/NORDPHOT

Za preostala dva mjesta bore se još četiri kluba. U skupini E do osmine finala još mogu MilanRB Salzburg, a skupini F RB Leipzig i Šahtar.

Za sada je poznato i pet klubova koji sele u Europsku ligu, a to su Ajax, Bayer Leverkusen, Barcelona, Sporting i Sevilla.

Za Rangers, Atletico Madrid, Viktoriju Plzen, Marseille, Celtic i FC Kopenhagen završena je europska priča za ovu sezonu.

Zagrebački Dinamo još ima izgleda izboriti plasman u Europsku ligu, no danas će morati pobijediti u Londonu Chelsea, a Milan na San Siru RB Salzburg.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:25 02.11.2022.

Liverpool kao drugoplasirani u grupi ima više bodova od svih pobjednika skupina osim Bayerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije