Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN ODLAZAK

Poznati sudac preminuo zbog moždanog udara! Sudio Majeru, a bile su mu tek 42

Match de Ligue 1 Uber Eats "Troyes - Brest (1-1)" au stade de l'Aube
Foto: Aurélien Morissard/Panoramic/Bestimage
1/3
16.11.2022.
u 10:48

Prije svega deset dana sudio je svoju posljednju utakmicu. Riječ je bila o susretu Ligue 1 između Lillea i Rennesa. Prošlog vikenda bio je zadužen u VAR sobi u dvoboju PSG-a i Auxerrea, i to mu je bio zadnji sudački zadatak.

Francuski sudac Johan Hamel sinoć je preminuo nakon moždanog udara. Navodno se srušio za vrijeme treninga, a bilo je prekasno usprkos ukazanoj pomoći. Imao je samo 42 godine.

Udruga francuskih sudaca (SAFE) potvrdila je tragičnu vijest.

- Sudačka organizacija je u žalosti. Naš kolega u prijatelj Johan Hamel je preminuo u dobi od 42 godine. Izražavamo sućut obitelji i prijateljima. Johane, nedostajat ćeš nam - napisali su iz SAFE-a.

FRA, Ligue 1, Stade Rennes vs OGC Nice 28.02.2021, Roazhon Park, Rennes, FRA, Ligue 1, Stade Rennes vs OGC Nice, 27. Runde, im Bild da silva damien, hamel johan - arbitre, schneiderlin morgan // during the France Ligue 1 27th round match between Stade Rennes and OGC Nice at the Roazhon Park in Rennes, France on 2021/02/28. EXPA Pictures © 2021, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Vincent Michelr"nr"n*****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** EXPA/ Pressesports/ Vincent Michel
Foto: EXPA/ Pressesports/ Vincent Michel

Prije svega deset dana sudio je svoju posljednju utakmicu. Riječ je bila o susretu Ligue 1 između Lillea i Rennesa, za kojeg igra naš Lovro Majer

Prošlog vikenda bio je zadužen u VAR sobi u dvoboju PSG-a i Auxerrea. To mu je bio zadnji zadatak uoči pauze tijekom Mundijala u Kataru.

U prvoj ligi Francuske sudio je od sezone 2016/17. Ukupno je dijelio pravdu u 136 utakmica Ligue 1, uključujući u njih osam u tekućoj sezoni.

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

Komentara 1

Avatar Dars
Dars
11:38 16.11.2022.

To je onaj statistički višak cijepljenih, pardon umrlih... u cijelom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije