Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGUE 1

Kakav preokret Tudora, Marseille do pobjede golom reprezentativca BiH u 98. minuti

Ligue 1 - AS Monaco v Olympique de Marseille
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/4
13.11.2022.
u 23:35

No, najvažnija vijest je teška ozljeda marokanskog reprezentativca Marseillea Aminea Harita. Sada je vrlo neizvjestan za Mundijal u Katru.

Marseille našega Igora Tudora pobijedio je u 15. kolu Francuske lige u gostima Monaco s 3-2, no najvažnija vijest je teška ozljeda marokanskog reprezentativca Marseillea Aminea Harita.

Harit je ozlijedio koljeno, izašao je s terena na nosilima i vrlo je neizvjestan za Svjetsko prvenstvo i prvu utakmicu s Hrvatskom.

U uzbudljivoj utakmici pobjedu je gsotima donio Sead Kolašinac u 98. minuti. Golove su za Monaco zabili Ben Yedder (45pen) i  Volland (72), a za Olympique Marseille  Alexis Sánchez (35) i Veretout (83).

Marseille je ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije