Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zadovoljan

Poznati američki reper protiv Trumpa: Prvaci se ne dočekuju burgerima

Foto: Reuters/PIXSELL/ YouTube
1/9
16.01.2019.
u 09:04

Hoće li prihvatiti poziv tek treba vidjeti

Popularnom američkom reperu Quavu nije se svidio način na koji je predsjednik SAD-a Donald Trump dočekao nacionalne sveučilišne prvake u američkom nogometu Clemson Tigerse

Podsjetimo, Trump ih je dočekao u Bijeloj kući, a zbog blokade američke vlade zbog neprihvaćanja saveznog proračuna igrači su na meniju umjesto raskošne hrane imali hamburgere

>> Pogledajte kako je Trump hamburgerima dočekao nacionalne prvake

Quavo smatra kako to nije primjereno od Trumpa pa je pozvao igrače i stručno osoblje Clemsona u sjedište svoje tvrtke kako bi im pokazao "kako se tretiraju pravi prvaci".

"Želim pokazati igračima i trenerima kako bi prvaci trebali biti tretirani. Dobrodošli ste u bilo koje doba u Quality Control", napisao je Quavo na Twitteru.

Hoće li prihvatiti poziv, tek treba vidjeti. 

1/8

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:49 16.01.2019.

hahaha uživam gledati kako ga mediji pokušavaju ocrniti, a on briše pod s njima hahaha idem sad po kokice

MA
maloprekosutra
09:17 16.01.2019.

Trump neće moći spavati mjesec dana zbog ovog prigovora uvaženog repera !

Avatar Apsalar
Apsalar
09:32 16.01.2019.

Amerikanci su odrasli na hamburgerima, tako da je ta večera bila svojevrsno odavanje počasti za "american way of life"... Osim tog, zanimljivo je kako su demokrati i ini "slobodoljubivi" i "sirotinjski osviješteni" leftardi gralnuli na obične hamburgere, uvrijeđeni što Trump nije priredio "kraljevsku večeru" s kojih 5 sljedova jela?! Licemjeri i Bogu ste teški.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije