Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA

U dramatičnoj završnici Šapina izgubio u borbi za polufinale, ništa ni od repasaža!

Taekwondo - Men's Heavyweight +80kg - Quarterfinal
Foto: MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
27.07.2021.
u 10:40

Šapina se u četvrfinalu borio s Kinezom Hungyi Sunom te nažalost izgubio rezultatom 6-8

Hrvatski predstavnik Ivan Šapina u borbi s vrlo malo bodova izgubio je borbu četvrfinala. Borio se Hungyi Sunom, 27-godišnjakom bez većih međunarodnih uspjeha.

Dosta zatvoren četvrtfinalni meč gledali smo u Tokiju. Prva runda završila je  0-0. Druga runda nije bila puno bogatija bodovima, 1-0. U trećoj je Kinez napravio preokret 16 sekundi prije kraja da bi rezultat na kraju bio 8-6.

U međuvremenu Šapina je ostao i bez repasaža nakon što je Kinez izgubio u polufinalu i to uvjerljivo 30-3. 

Taktički vrlo zahtjevna borba.

Inače, jutros se Šapina plasirao u četvrtifnale olimpijskog turnira u Tokiju pobijedivši u kategoriji do 80 kilograma Meksikanca Carlosa Sansoresa sa 6-4.

Podsjetimo, u ponedjaljak je bio najveći dan u povijesti hrvatskoga taekwondoa jer je Matea Jelić osvojila zlato, a Toni Kanaet broncu.

>> Pogledajte: Jelić i Kanaet za povijest!

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:25 27.07.2021.

Koncentracija do zadnje sekunde. Matea je jučer pokazala zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije