Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIČKE MUKE

Jedan od najgorih igrača u povijesti Barce neće igrati protiv Srbije, otpao za SP

Vrsaljko Coutinho Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.11.2022.
u 11:12

Kao netko tko se nije proslavio u Španjolskoj, Coutinho se odlučio vratiti na Otok. Očekuje ga stanka od oko dva mjeseca.

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho propustit će nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru zbog ozljede tetive, prenose britanski mediji.

Coutinho se ozlijedio na treningu Aston Ville, kluba iz Birminghama, a prema posljednjim informacijama brazilskog nogometaša očekuje stanka od sedam do 10 tjedana zbog čega neće igrati na Svjetskom prvenstvu.

Coutinho je ove sezone odigrao 13 utakmica za Aston Villu, gdje je početkom godine stigao na posudbu iz Barcelone, a engleski je klub je u lipnju otkupio njegov ugovor za 20 milijuna eura.

Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Aston Villa - St James' Park, Newcastle, Britain - October 29, 2022 Newcastle United's Fabian Schar in action with Aston Villa's Philippe Coutinho REUTERS/Scott Heppell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Scott Heppell/REUTERS
Foto: Scott Heppell/REUTERS

Coutinho je prethodno igrao za Bayern, Barcelonu, Liverpool, Espanyol, Vasco da Gamu i Inter iz Milana.

SP će se održati od 20. studenog do 18. prosinca u Katru, a Brazil će igrati u skupini sa Srbijom, Švicarskom i Kamerunom.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije