Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE POLUSEZONE

Poklepović: Znamo kako protiv Slavena

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.02.2010.
u 13:04

-Sigurno će igrati oprezno, očekujem da će svi biti iza lopte, no imamo rješenja za takvu igru - najavio je trener Hajduka utakmicu protiv Slavena.

Splitski Hajduk sezonu otvara u nedjelju u domaćoj utakmici protiv Slaven Belupa, prvi put pod vodstvom novog trenera Poklepovića.

Špaco dvoji samo oko jedne pozicije, one napadačke.

- Momčad je već poznata, možda se budem odredio na samo jednu izmjenu, da Vukušić zaigra umjestu Ahmada – najavio je Poklepović.

Ističe kako dobro poznaje farmaceute, no i da zna kako protiv njih.

- Slaven Belupa znam dobro, poznajem trenera Dalića koji je bio moj učenik. Očekujem dobro organiziranu momčad. Imaju Šafarića koji im je konstrukcija momčadi, dva visoka igrača natrag i naprijed. Sigurno će igrati oprezno, očekujem da se postave kao Željezničar, svi iza lopte, ali mi imamo rješenje i za takvu igru - stoji na Hajdukovim službenim stranicama.

Povijest kaže kako Slaven nikada na Poljudu nije slavio...

- Ma nema to veze, nogomet je igra s neizmjernim brojem događaja, a to je samo statistika...

Komentara 3

LU
luena
13:51 27.02.2010.

Zasto se u Hajduka uvijek prica prije utakmice kako imaju rjesenje,a nakon utakmice da nisu drugog rjesenja imali... :) idemo Belupo,promjenite taktiku,za nju Hajduk nema rjesenja. ;)))

OB
-obrisani-
13:44 27.02.2010.

tipbasket.bloger.hr košarka,besplatni tipovi,samo danas

BS
bstrabi2
16:45 27.02.2010.

Pa Poklepoviću ne igrate protiv Slavena!!Nego protiv nogometnok kluba.SLAVEN BELUPO.Pa nije više Jugoslavija nego Hrvatska.Neka mu neko od članova kluba to kaže.Jer je spavao zimski san.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije