Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE POLUSEZONE
Povratak na članak

Poklepović: Znamo kako protiv Slavena

-Sigurno će igrati oprezno, očekujem da će svi biti iza lopte, no imamo rješenja za takvu igru - najavio je trener Hajduka utakmicu protiv Slavena.

Komentari 3

LU
luena
13:51 27.02.2010.

Zasto se u Hajduka uvijek prica prije utakmice kako imaju rjesenje,a nakon utakmice da nisu drugog rjesenja imali... :) idemo Belupo,promjenite taktiku,za nju Hajduk nema rjesenja. ;)))

VL
OB
-obrisani-
13:44 27.02.2010.

tipbasket.bloger.hr košarka,besplatni tipovi,samo danas

VL
BS
bstrabi2
16:45 27.02.2010.

Pa Poklepoviću ne igrate protiv Slavena!!Nego protiv nogometnok kluba.SLAVEN BELUPO.Pa nije više Jugoslavija nego Hrvatska.Neka mu neko od članova kluba to kaže.Jer je spavao zimski san.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.