Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BOLAN PORAZ"

Pogledajte što pišu srpski mediji: Neki priznaju poraz protiv Hrvatske, a neki traže izlike

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su Srbiju sa 14:12 u te osigurali plasman u četvrtrfinale  Olimpijade
Igor Kralj/PIXSELL
29.06.2022.
u 17:32

Srbija je u ovom susretu na papiru slovila za blagog favorita uoči samog dvoboja, pa stoga nije preveliko iznenađenje da su reakcije naših susjeda pune razočarenja

Hrvatska reprezentacija odradila je fantastičnu utakmicu u četvrtfinalu Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti i s 14:12 svladala jednog od naših glavnih vaterpolskih rivala, reprezentaciju Srbije. 

Srbija je u ovom susretu na papiru slovila za blagog favorita uoči samog dvoboja, pa stoga nije preveliko iznenađenje da su reakcije naših susjeda pune razočarenja.

"Bolan poraz od Hrvata! Hrabri "delfini" se nekoliko puta vraćali u život, ali Srbija ostala bez medalje na SP", naslov je na tamošnjem portalu Blic.

31.07.2021., Japan, Tokio - Olimpijske igre Tokio 2020. Cetvrto kolo grupe B, Hrvatska - Srbija u dvorani Tatsumi Water Polo Centar. Loren Fatovic. r"nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Srbija pala na ispitu zrelosti, Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva! Fatović riješio El Klasiko", naslov je na portalu Mozzart.

"Bez obzira što je Hrvatima sve polazilo za rukom, suđenje Grka Stavridisa u najmanju ruku može se nazvati problematično, jer je u trećoj i posljednjoj četvrtini doslovno osakatio Srbiju svojim odlukama", navodi srpski Kurir.

"Očigledno je pauza od četiri dana uzrokovana sistemom natjecanja i direktan plasman u četvrtfinale negativno utjecala na Delfine", dodaje se u izvještaju Kurira.

Dok su se u Kuriru tražile izlike, drugi mediji su jasno priznali da je Hrvatska jednostavno bila bolja.

"Velika šteta za našu selekciju, pomlađena vaterpolo selekcija Srbija ostaje bez borbe za medalju na Svjetskom prvenstvu. 'Barakude' su odigrale odličan meč, ni u jednom trenutku Srbija nije imala prednost, pa je selekcije Ivice Tucka sigurno došla do pobjede", stoji u izvještaju srpskog Telegrafa.

"Hrvati prejaki za 'Delfine', šteta", piše srpski portal Sportske.

31.07.2021., Japan, Tokio - Olimpijske igre Tokio 2020. Cetvrto kolo grupe B, Hrvatska - Srbija u dvorani Tatsumi Water Polo Centar. Marko Bijac. r"nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Hrvatska nadigrala Srbiju, 'Barakude' su napadački razorile obranu momčadi Dejana Savića.", početak je izvještaja na B92.

"Svaki put je kapetan Branislav Mitrović ostajao na vjetrometini i bez bilo kakve šanse za reakciju, jer su Hrvati gotovo kao po pravilu uvijek bili na ziceru", nastavlja se u izvještaju na B92.

"Previše grešaka Srbije i kraj u četvrtfinalu! Nisu izabranici Dejana Savića djelovali svježe, bilo je dosta promašaja, obrana je škripala u određenim trenucima, a apsolutnu većinu golova Hrvati su dali s igračem više.", izvještava Srbija Danas.

 


 

Komentara 28

PA
papa
17:53 29.06.2022.

Cestitka Hrvatima,bili su bolji. Ovo je takodje dobro za sve ljubitelje vaterpola na obe strane i normalne ljude. Posto je smena generacija,u Srbiji npr. 8 novih igraca ,a i u Hrvatskoj novi,bice odlicnih dvoboja sledecih bar 7-8 godina

RA
RadagastovBrat
18:18 29.06.2022.

Dan žalosti u redakciji večernjeg

Avatar Idler
Idler
18:09 29.06.2022.

Pa kaj Srbi nisu najbolši vu vaterpolu na svijetu i okolici ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije