Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teksaški obračun

Pogledajte nezapamćenu tučnjavu nogometašica u BiH, najavljene tužbe!

Libero Goražde i Sana 2014
Foto: Screenshot
28.07.2020.
u 13:59

Klub iz Goražda požalio se da su njihove igračice nazivane divljakušama i talibankama

Subotnja utakmica doigravanja za ulazak u žensku Premijer ligu BiH, u kojoj su snage odmjerile nogometašice Libero Goražde i Sana 2014 iz Sanskog Mosta, po svemu sudeći, za posljedicu će imati sudske postupke zbog nasilja, odnosno izgovorenih i napisanih uvreda te kleveti.

Naime, dvoboj su obilježile masovne tučnjave igračica, a jedna je od sudionica zadobila i blaži potres mozga.

Iz Libero Goražda u ponedjeljak su najavili da će snimku cijele utakmice objaviti na YouTubeu te da će poslužiti kao dokaz na sudu protiv predsjednika Sane Damira Sarajlića.

"Mi smo po svršetku subotnje utakmice izašli s priopćenjem u kojem smo kazali da smo loše odigrali te da je utakmica bila prljava s obje strane, pogotovo od igračica Sane koje su igrale pod pritiskom svog trenera i službenog predstavnika.

Nismo, za razliku od njih, krivicu prebacivali na drugu stranu, što su oni napravili i pokrenuli cijeli niz optužbi te vrijeđanja po društvenim mrežama. Naše su igračice nazivane 'divljakušama' i 'talibankama', najpogrdnijim imenima.

Na snimkama koje smo objavili i koje ćemo objaviti na YouTubeu, kao i cijelu utakmicu, vidi se potpuno drukčija slika od one koju su oni lažno plasirali u javnost te su ispale lažne žrtve.

Rado ćemo ustupiti svima videomaterijal s utakmice koji će biti jedan od dokaza na sudu protiv predsjednika Sane Damira Sarajlića, inicijatora obmanjivanja javnosti i teške klevete, koji je uz pomoć svojih suradnika nanio veliku štetu našem klubu i duševnu bol našim djevojkama", objavljeno je na Facebook stranici kluba iz Goražda.

Nogometašice Sane pobijedile su s rezultatom 5:3 unatoč crvenom kartonu i dvije protiv njih dosuđene najstrože kazne, a administrator njihove službene Facebook stranice u međuvremenu je objavio fotografiju djevojke koja je zadobila blaži potres mozga.

Utakmica je zaključena uz 13 žutih kartona i dva crvena.

Komentara 4

Avatar Golum
Golum
15:01 28.07.2020.

Masovna tucnjava? Hahahahahaha

Avatar majkuvam
majkuvam
14:39 28.07.2020.

Temperamentne cure,nema što...

DE
DeGogi
14:49 28.07.2020.

Prva se sruslia vec kod slobodnog udarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije