Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ DAN U BUNDESLIGI

Pogledajte nesretan autogol Gvardiola, drugi Vatreni promašio kazneni udarac

Soccer 1. Bundesliga/ VFB Stuttgart-RB Leipzig 1-1.
Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
13.08.2022.
u 17:37

Nadolazeća zvijezda HR nogometa nije se proslavila prilikom intervencije u svom kaznenom prostoru, ali događa se i najboljima.

Tijekom vikenda se igra drugo kolo njemačke Bundeslige, a subotu neće dobro pamtiti dva hrvatska reprezentativca.

Jedan od najtraženijih europskih stopera Joško Gvardiol zabio je nespretni autogol u remiju njegovog RB Leipziga i Kolna (2:2).

Gvardiol je ušao u igru za 'bikove' na početku drugog poluvremena, a u 72. minuti zatresao je vlastitu mrežu nakon izvedenog kornera gostiju. Nije dobro rasčistio loptu i ona je završila iza leđa vratara Gulacsija.

U drugoj utakmici Hoffenheim je dočekao Bochum. Pri rezultatu 2-2 u drugom dijelu Andrej Kramarić imao je sjajnu šansu dovesti svoju momčad u vodstvo, no promašio je penal u 59. minuti. Srećom, njegova ekipa je uspjela do kraja utakmice zabiti treći pogodak i osigurati pobjedu.

Sosi i Stuttgartu su tri boda pobjegla u posljednjim sekundama kod Werdera, hrvatski branič je odigrao zadnjih pola sata, a gol su primli u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Autogol Gvardiola možete pogledati OVDJE.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 2

RE
RedTree
18:58 13.08.2022.

A što sam vam rekao. Lik griješi svako malo i to ogromne greške izgleda. Erlić je za njega pojam sigurnosti i stabilnosti. Daliću skupi konačno hrabrosti, odlučuj ti, a ne slušati izgleda dio medija, javnosti ako išta mislimo napraviti na svjetskom ili ćemo opet primati tragikomične golove i ispasti u grupi već. Lovren Erlić stoperi, a na golu Ivušić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije