Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši igrač Dinama

Pogledajte kako su BBB-i rasplakali legendarnog Kujtima Shalu

BBB
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/16
02.09.2017.
u 17:17

Na Šalati su jučer bili Dario Šimić, Tomislav Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Ivica Olić, Josip Bulat, Sergej Jakirović, Hrvoje Štrok, Jerko Leko, Tomislav Dujmović, Igor Cvitanović, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale...

Sinoć je na Šalati održan još jedan spektakl u organizaciji Futsal Dinama. Najprije smo gledali završnicu Trofeja Dinamo. U reprizi finala ovogodišnje Kutije Šibica, u utakmici za treće mjesto suočili su se Pizzeria Stari Zagreb i Cvjetno Poliklinika Milojević.

 Za razliku od “Kutije”, oslabljena Pizzeria Zagreb nije mogla parirati svojem suparniku koji je slavio rezultatom 2:1. Vedran Škorić i Matija Capar pogađali su za Cvjetno polikliniku Milojević, dok je Nikica Maloča zabio za Pizzeriju Stari Zagreb. U velikom finalu, gledali smo okršaj Caffe bara Dobermann i MNK Kustošije. Na kraju je Caffe bar Dobermann slavio s uvjerljivih 3:0 protiv ekipe koja je osvojila sve neutralce. Pogađali su Antonio Jamičić. Igora Leskovara i Mislava Baneka. 

BBB
1/15

Nakon toga gledali smo susret između budućih nada zagrebačkog i hrvatskog Futsala pod nazivom “Next Generation”, a sponzorirano od Nikea. Za kraj večeri ostavljena je i najveća poslastica. Legendarni Antonio Franja odigrao je sa svojim prijateljima utakmicu protiv Futsal Dinama za oproštaj od velike malonogometne, ali i velikonogometne karijere. Za “Franjine prijatelje” su osim slavnog “cenera” Futsal Dinama nastupali i Dario Šimić, Tomislav Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Ivica Olić, Josip Bulat, Sergej Jakirović, Hrvoje Štrok, Jerko Leko, Tomislav Dujmović, Igor Cvitanović, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale, Josip Palić, Ivan Tomečak, Igor Baričević, Branko Hucika, te Johnny Šulentić. Rezultat je na kraju bio potpuno nebitan, ali su “Franjini prijatelji” pobijedili sa 6:4.

 

Iznenađenje večeri bio je dolazak Kujtima Shale, bivšeg nogometaša Dinama, koji je uvijek bio miljenik navijača. BBB-i su ga i sinoć dočekali na lijep način pa je legendarni nogometaš pustio suze radosnice.

 

- Uvijek sam bio s vama i bit ću do kraja. Uvijek ću biti s Bad Blue Boysima i Dinamom. Zahvaljujem se za ovaj doček. Gdje god sam bio, u kojem god klubu, uvijek sam isticao da su Dinamo i Bad Blue Boysi najbolji koje sam u životu vidio - kaže Shala.

Komentara 23

IL
ilijan
17:40 02.09.2017.

General Ademi i ti ste pravi primjer kako se voli domovina Hrvatska!

PA
Paket
17:29 02.09.2017.

Shala je kralj

KU
kupatilo
18:26 02.09.2017.

Hvala Kujtime i tisi u nasim srcima.Srcima svih dinamovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije