Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka s transparenta

Pogledajte kako se Torcida narugala vlastitim igračima usred derbija

Torcida
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/3
10.11.2019.
u 20:39

Pripadnici Torcide nastavili su se obračunavati gotovo sa svima u klubu

Damir Burić dočekat će ponedjeljak kao strateg Hajduka. Bilo je dramatično u nedjelju na Poljudu protiv Osijeka, gosti su se s 2:0 vratili na 2:2, ali je naposljetku splitska momčad upisala tri boda.

Da je bilo drugačije, Torcida bi vjerojatno nastavila inzistirati na Burićevoj ostavci, uostalom, Hajdukov strateg dočekan je zvižducima prilikom predstavljanja.

Navijači Hajduka milosti nisu imali niti prema igračima, s tribina se začulo "Igrajte, pi**ice", a u jednom je trenutaku na sjevernoj tribini razvijen transparent s porukom "Ako vam je pritisak idite u barokomoru".

Pa kada smo već na pritisku, podsjetimo da se Saša Bjelanović povukao s mjesta sportskog direktora Hajduka, odnosno, da je prije tjedan dana isto učinio i Lukša Jakobušić, dopredsjednik Hajduka. 

Svog se mjesta još jedino nekako drži predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić, no mirno će spavati samo tako dugo dok se Buriću opet ne dogodi "neka" Gorica.

Foto: Milan Šabić/Pixsell

 

Komentara 4

DA
Dadosol
02:42 11.11.2019.

Torcida je postigla nemoguće, zgadila mi je odlazak sa djecom na utakmice, zgadila mi je Hajduka (teško mogu razdjeliti jedno od drugog. Natjerali su me da se sramim što sam Hajdukovac, Splićanin i Dalmatinac. Zbog njih se uistinu osjećam kao tovar. Igrače još nisu počeli ubijati kao u Kolumbiji ali teror prebijanja, demoliranja i strahovlade vlada već dugo. Osobno sam uvijek bio protiv privatizacije Hajduka jer nisam želio da neki lovaš prokocka 110-godišnju tradiciju, no kad vidim ovu rulju koja vlada svim oblicima nasilja, radije bih riskirao s nekim vlasnikom koji bi uložio vlastiti kapital. Brbiću, Buriću i svi igraći, hajdete iz ove umobolnice bilo di di možete normalno raditi i živiti, ova samodopadna Torcida je ionako dovoljna sama sebi

TA
taboo
01:49 11.11.2019.

potok

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:10 11.11.2019.

Torcida ko epidemija pa zarazila Armadu tako da i oni vode politiku kluba, jučer smo protiv dinama vidili rezultat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije