Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio razloge

Planinić: Ispričavam se, ali moje tijelo ne bi izdržalo Eurobasket

Zoran Planinić
Luka Klun/Pixsell
25.05.2013.
u 16:37

"Igrati za Hrvatsku Reprezentaciju je bila i ostala čast koja se ni sa čime neda usporediti"

Košarkaš Zoran Planinić, koji neće nastupiti na ovogodišnjem Eurobasketu u Sloveniji, objasnio je zbog čega neće igrati. Njegovo priopćenje objavili su na stranicama HKS-a.

\"Cijenjenim štovateljima košarkaske igre , vatrenim navijačima hrvatske košarkaske reprezentacije i štovanom vodstvu HKS-a na čelu s predsjednikom i izbornikom obraćam se ovom izjavom da bih otklonio sva nagađanja ( dobronamjerna i zlonamjerna) oko mog neodazivanja za igru u reprezentaciji Hrvatske na EP-u u Sloveniji. Odmah da naglasim da to nije utjecajem činjenica niti odnosa s bilo čim ili s kim nego iskljucivo s mojim zdravstvenim i fizičkim stanjem tijela. Dobro poznajem mogućnosti svog tijela koje bez navedenog odmora nebi izdržalo napore koje iziskuju pripreme i igranje na EP-u, a ako nisam 100% fit ne mogu dati onoliko koliko bi ja i vi od mene tražili i da je za repku bolje da igraju zdravi i spremni igrači. Igrati za Hrvatsku Reprezentaciju je bila i ostala čast koja se ni sa čime neda usporediti. Vodstvu i bivšim suigračima želim puno uspjeha na EP-u a navijačima velika isprika.

Vaš Zoran Planinić\"

>>Planinić otkazao EP na telefonskoj sjednici koju je sazvao Prkačin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije