Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Petev otkrio lošu vijest za Dinamove navijače uoči utakmice s Lyonom!

Dinamo -  Ivajlo Petev
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
21.11.2016.
u 15:16

– Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre, rekao sam to igračima. Najbitnije je da pametno analiziramo svoje greške, a sada budemo željni pobjede

Pred nogometašima Dinama novi je europski ispit. Nakon kiksa protiv Istre u HNL-u, na Maksimiru gostuje francuski Lyon. Modri su nakon prva četiri kola bez boda, ali i bez gola, pa su tako izgubili svaku šansu za prolaz dalje. Protiv Lyona se bore za prve bodove.

– Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drukčijom psihologijom. Svjesni smo što nas očekuje sutra, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke u igri i, naravno, što je najvažnije, na terenu izgledati kao momčad. Želimo odigrati dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije – izjavio je trener Ivajlo Petev pa otkrio lošu vijest jer će hrvatski prvak igrati bez najboljeg igrača.

– Soudani neće igrati jer još nije spreman. Svi drugi su spremni, u odličnom stanju, a nakon večerašnjeg treninga odlučit ćemo tko će igrati. Dakako, izostaju suspendirani Stojanović te ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo.

Osvrnuo se još jednom na 1:1 protiv Istre.

– Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre, rekao sam to igračima. Najbitnije je da pametno analiziramo svoje greške, a sada budemo željni pobjede. Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo. Vjerujem da će već sutra biti reakcije kod mojih igrača.

Komentara 8

Avatar petrolio
petrolio
15:24 21.11.2016.

zašto je dinamu problem postaviti jaku obranu između svojih 16 metara i centra i prelaziti centar samo s 2-3 brza igrača kad se ide na kontru?!? dinamo nema kvalitetu za nadigravanje u ovoj skupini, ali nitko me ne može uvjeriti da nisu u stanju odigrati čvrst bunker uz bar 4-5 brzih kontri pa da konačno zabiju 1 gol!!!

TA
tarzan
19:31 21.11.2016.

Nije to nikakva loša vijest, svakako neće zabiti gol u toj utakmici ni u onoj zadnjoj. Bitnije je da se postavi dobro obrana da se ne primi više od pet komada. I nadam se da je ovo posljednji put da ovako loš Dinamo igra Ligu prvaka.

TW
TWITOIST
17:55 21.11.2016.

Sta je,ostajes u ''Dinamu''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije