Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Atalatante

Ovo se u talijanskoj ligi nije dogodilo posljednjih 87 godina

Atalanta
Foto: Reuters/Pixsell
04.04.2019.
u 23:17

Slovenac Josip Iličić zabio je dva gola u prvih pet minuta, a to je prije njega uspjelo u Marcu Di Vaiju. Talijanski napadač je 2001. godine bio strijelac u Parminoj pobjedi protiv Udinesea (3:2)

U 30. kolu talijanske lige Atalanta je kod kuće pobijedila Bolognu s 4:1. Momčad iz Bergama je sva četiri gola zabila u prvih 15 minuta što nije uspjelo ni jednoj momčadi Serie A u posljednjih 87 godina.

Strijelci za Atalantu bili su Ilićić (3. i 5.), Hateboer (9.) i Zapata (15.), a poraz je u 54. minuti ublažio Orsolin. Naš Mario Pašalić je za domaću momčad u igru ušao u drugom poluvremenu.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad?

Posljednji klub koji je postigao četiri pogotka u prvih 15 minuta bio je Juventus u ožujku 1932. godine. U toj utakmici momčad iz Torina pobijedila je Romu sa 7:2.

Slovenac Josip Iličić zabio je dva gola u prvih pet minuta, a to je prije njega uspjelo Marcu Di Vaiju. Talijanski napadač je 2001. godine bio strijelac u Parminoj pobjedi protiv Udinesea (3:2).

Večeras se igrala još jedna utakmica u kojoj je Sassuolo pobijedio Chievo s 4:0. 

Vodi Juventus s 81 bodom ispred Napolija (63), Intera (56), Milana (52), Atalante (51), Lazija, Rome i Torina (svi po 48)...

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stormrider
07:51 05.04.2019.

Taj Slovenac je ustvari Hrvat iz Bosne koji je tamo nasao sto kod nas nije i tako postao Slovenac. Tuzno! Taj decko igra fenomenalno. Ako je netko vidio njegove igre, moze samo reci, da nam je takav!

WE
weAreCro
09:29 05.04.2019.

U Ita samo igraci u prva dva kluba su vrijedni spomena ostalo je sve srednja klasa. Tamo nesto vrijede samo Juventus i mozda Napoli i tu prica zavrsava, mene vise nervira cinjenica da njihova liga ima garantirana 4 kluba izravno u LP umjesto da imaju 2 pa da daju francuzima i portugalcima jos po jedan, osudiju nas da u LP gledamo nogometno mucenje u obliku intera i milana.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:20 04.04.2019.

Slovenac Joško ne Janez !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije