Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažne poruke

Ovo je nevjerojatno! Izbornik bi to trebao pokazati svojim igračima!

Zlatko Dalić Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/18
08.07.2018.
u 08:35

- Valjda će šefovi oprostiti onima koji zbog slavlja sutra neće doći na posao, simpatično je komentirao Dalić.

Hrvatski nogometaši sinoć su nam još jednom priuštili stresnu večer, ali večer koja je još jednom završila sretno za nas i donijela nam silno zadovoljstvo.

Vatreni su pokazali kako su prava momčad s karakterom pa su i Ruse pobijedili nakon jedanaesteraca i plasirali se u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Sljedeći protivnik bit će nam Engleska, ali do srijede još ima vremena, a ovo su trenuci za slavlje.

>>Pogledajte veličanstveno slavlje naših navijača

- Imamo sad polufinale i finale ili utakmicu za treće mjesto. Ma idemo dalje, slijedi nam ono najljepše. Nisam sanjao da ćemo do kraja biti na SP-u. Pokazali smo onima koji su pisali protiv nas i pojedinim komentatorima koji su govorili, tim pametnjakovićima koji su govorili i pisali protiv, svašta se nakon američke turneje pisalo o nama, o meni. No, mi smo sad pokazali tko smo i što smo. Ne mislimo stati, guramo i dalje. Neće biti lako. Nisam ja dečke naučio igrati sve je to njihova zasluga, rekao je nakon susreta emotivni Dalić.

I zaista, hrvatski nogometaši na čelu s izbornikom Dalićem igraju vrhunski i zatvorili su usta svim kritičarima. U domovini su stvorili euforiju kakva se nije vidjela od 1998. godine, ovdje se slave naši igrači.

Zlatko Dalić Hrvatska Rusija
1/12

- Valjda će šefovi oprostiti onima koji zbog slavlja sutra neće doći na posao, simpatično je komentirao Dalić.

A sinoćnja pobjeda u Hrvatskoj se slavila do ranih jutarnjih sati. U svim gradovima bilo je prekrasno, pjesma i veselje bili su na svakom koraku i bilo je jako lijepo vidjeti kako smo ponovno svi ujedinjeni.

- Mi igramo za svoj narod, za one napaćene ljude i drago nam je što im možemo donijeti barem malo veselja, govorio je nakon svake utakmice Dalić.

Igrači iz generacije 98' otkrili su da su do njih u Francuskoj dopirale informacije o euforiji koja je zahvatila domovinu, a ovi današnji su također isticali kako im to puno znači.

- Vidjeli smo malo što se događa u Hrvatskoj, to nam samo daje dodatni motiv, govorili su u glas.

>>U domovini je nastala prava ludnica

I upravo zbog toga izbornik bi im trebao pokazati ove fotografije i videa koje smo skupili od naših čitateljima, na njima se jasno vidi kakvu veliku stvar su napravili Modrić i društvo...

>>Pogledajte kako se slavilo u Hrvatskoj

Komentara 19

DU
Deleted user
09:58 08.07.2018.

Samo uživajmo! Oni drugi tkz. kritičari sigurno grozno pate. Na njih se ne treba obazirati. Hrvati danas žive jedan prelijepi san. Sve se poklopilo. Moćna generacija supertalenata genijalni izbornik ogromni pozotivni naboj hrvatskog naroda prelijepi novi dresovi. Da. Hrvatska je ponovo svjetski hit. Malo nas je al nas ima.

DO
dom7
08:56 08.07.2018.

Dalic se drži one : Ne uzoholi se kada ti ide a ne ponizi se kada ti ne ide !

PR
prajdali100
10:20 08.07.2018.

Dalić je ušao u povijest, u legendu.Svaka mu čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije