Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunska atmosfera

Zlatko Dalić objavio video od kojeg ćete se naježiti!

Hrvatski nogometaši
Foto: Screenshot
1/6
08.07.2018.
u 07:43

- Večeras ćemo proslaviti ovaj uspjeh, ali ne puno, rekao je Luka Modrić

Hrvatski nogometaši ostvarili su najveći uspjeh u posljednjih 20 godina. Pobjedom nad Rusijom nakon jedanaesteraca plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji i tako sali uz bok vatrenima iz 98', ali tu ne misle stati.

Naši nogometaši vjeruju da se mogu nositi i s Englezima.

- Jedna jaka momčad, kompaktna s nekoliko izuzetnih pojedinaca. Ali moramo se spremiti i dati sve od sebe. Imamo samopouzdanje i vjerujemo da se možemo nositi s njima, rekao je Luka Modrić pa dodao:

 

Moja Domovina🇭🇷

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

- Večeras ćemo proslaviti ovaj uspjeh, ali ne puno.

I slavlje je krenulo već u svlačionici u kojoj im se pridružila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a nastavilo se i u restoranu.

Naši nogometaši otišli su na večeru, a ponijela ih je atmosfera pa su se popeli na stolove i zajedno zapjevali pjesmu "Moja domovina". Video je na Instagramu objavio izbornik Zlatko Dalić, a gledajući to čovjek se zaista može naježiti.

Predivno je vidjeti kako svi dišu kao jedan i kako se vesele. Dečki su to stvarno i zaslužili i nadamo se da će na ovom Mundijalu imati još razloga za takva slavlja.

>>Pogledajte slavlje igrača u svlačionici

Komentara 57

FJ
fjdanm
08:12 08.07.2018.

Bravooooo VATRENI. Bravoooo DALIĆU - legendo. Hvala vam za ovu radost i zajedništvo. Bvb! Živjela Hrvatska.

ZE
zekinho
07:59 08.07.2018.

ajmooooo! za dom!

DU
Deleted user
08:32 08.07.2018.

Zlatko,dabogda ti se pozlatilo u finalu ovog svjetskog prvenstva!AJMOOOO...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije