Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED MEDIJA

Sramotno: Pogledajte što Srbi pišu nakon velikog uspjeha Hrvatske

Hrvatska Rusija slavlje
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
08.07.2018.
u 08:23

Nekoliko srbijanski medija objavilo je tekst o komentatorima Radio televizije Srbije koji su, kako tvrde, u prijenosu otvoreno navijali za Hrvatsku.

Sramotan članak objavio je srbijanski tabloid Informer nakon sinoćnjeg velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva.

"Samo se šaka kretena s Milojkom Pantićem i Čedom Jovanovićem raduje pobjedi Hrvata", stoji u naslovu.

Hrvatska Rusija slavlje
1/11

Tekst je kratak, no autor je svejedno uspio nadrobiti hrpu budalaština. Navode se baljezgarije o "progonu srpskog naroda", dok se navijači vatrenih nazivaju ljubiteljima crnokošuljaša.

Puno bolji nisu ni neki drugi mediji koji su nakon susreta prisvajali hrvatskog heroja Danijela Subašića.

Osim toga, nekoliko srbijanski medija objavilo je tekst o komentatorima Radio televizije Srbije koji su, kako tvrde, u prijenosu otvoreno navijali za Hrvatsku. Tim je medijima skandalozno što ljudi s tamošnje državne televizije navijaju za svoje susjede.

>> Pogledajte veliko slavlje hrvatskih navijača nakon plasmana u polufinale

Komentara 332

Avatar Cat
Cat
08:39 08.07.2018.

Ne kužim, netko je nakon pobjede Hrvatske išao gledati kaj misle oni koji bi nas izbrisali s lica zemlje. Ne razmem. Koga briga kaj misli bilo tko mi smo u top 4 repke svijeta.

DU
Deleted user
08:35 08.07.2018.

Neka pati koga smeta...

DU
Deleted user
08:40 08.07.2018.

Zavist je teška boljka, a naši "komšije" su po tome poznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije