Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Jedan detalj svima zapeo za oko: Modrić oduševio svijet!

Luka Modrić Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.07.2018.
u 07:10

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve nas je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj se ističe

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Rusiju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva. Naši su tako izbacili domaćina i sljedeći protivnik bit će im Engleska koja je pobijedila Švedsku s 2:0.

 

Teško je izdvojiti jednog junaka ove pobjede jer su to zapravo svi oni koji su u Rusiji, od igrača preko Dalića pa sve do stožera. Momci koji su zaigrali dali su sve od sebe, a oni koji su gledali su im davali bezrezervnu podršku.

No, svjetski mediji i navijači iz cijeloga svijeta ipak izdvajaju jednu osobu - Luku Modrića. Hvale hrvatskog kapetana na sve strane, što je Luka definitivno i zaslužio.

>>Pogledajte kako je Modrić odigrao protiv Rusije

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj mnogi su izdvojili, a to je situacija iz drugog produžetka kada je ionako već umorni Modrić trčao na skroz drugu stranu da stigne jednu loptu kod korner-zastavice i spriječi da ona ode u gol-aut.

"Možemo li zastati na trenutak i izraziti divljenje Modriću koji je u 107. minuti jurio za loptom kao da mu život ovisi o tome?", upitao se jedan od komentatora.

Naravno, nije bio jedini, mnogi se dive tom Lukinom potezu zbog kojeg je naš kapetan zaslužio naklon do poda.

>>Pogledajte slavlje hrvatskih navijača

 

Komentara 76

CV
cvikcange
08:15 08.07.2018.

Još sam pjan, moguće mi se zbog toga bljuje, a ne od komentara pametnih. Cijeloj repki, jeste nam živce popili, ali svaka čast dečki, naklon do poda i hvala vam

Avatar southman
southman
08:53 08.07.2018.

Nisu ga nosile noge u tom sprintu nego srce !!

BH
Bunjevac=Hrvat
08:41 08.07.2018.

Bože hvala Ti za ovu pobjedu.Neka se hrvatsko ime čuje i slavi po svijetu!Svi Bunjevci za Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije