Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVA SVLAČIONICA

Ostaje li jedan od ključnih igrača Dinama u Maksimiru iduće sezone? Evo kako je odgovorio

Rijeka: Slavlje Dinama nakon pobjede i osvajanja dvostruke krune
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
22.05.2024.
u 21:16

- Jako sam sretan i ponosan na cijelu ekipu. Jedna jako uspješna sezona za nas, ne znam što bih rekao. Rijeka nam je stvarno bila ozbiljan konkurent, ove sezone je bila jako dobra. Bio je tu i Hajduk, Rijeka se držala do kraja, ali mi smo znali da smo Dinamo - rekao je Martin Baturina.

Nogometaši Dinama potpuno su zasluženo po 17. put postali pobjednici Hrvatskog kupa pobijedivši u uzvratnoj finalnoj utakmici domaću Rijeku sa 3:1 pred više od 8000 gledatelja okupljenih na stadionu na Rujevici. Vodeći pogodak za Dinamo postigao je Petar Sučić u 28. minuti. Prednost hrvatskog prvaka udvostručio je Martin Baturina u 42. minuti, a za konačnih 3:0 strijelac je bio Marko Bulat u 82. minuti. Utješni pogodak za Rijeku postigao je Toni Fruk u 92. minuti iz slobodnog udarca.

- Jako sam sretan i ponosan na cijelu ekipu. Jedna jako uspješna sezona za nas, ne znam što bih rekao. Rijeka nam je stvarno bila ozbiljan konkurent, ove sezone je bila jako dobra. Bio je tu i Hajduk, Rijeka se držala do kraja, ali mi smo znali da smo Dinamo - rekao je Martin Baturina.

Komentirao je Baturina i svoj pogodak za 2:0 Dinama u 42. minuti susreta.

- Hoxha mi je asistirao nakon dugo vremena, napokon on meni! Ništa, hvala mu na asistenciji. Bila je lijepa akcija za taj moj gol, pogledat ću ju kasnije. 

Hoće li Baturina ostati u Dinamu i sljedeće sezone, što on kaže?

- Dok sam god u Dinamu dat ću sve za ovaj klub!

Baturina se našao na popisu od 26 igrača hrvatske reprezentacije za nadolazeći Euro u Njemačkoj. Kakav je to osjećaj?

- Jako sam ponosan što sam na Euru. Siguran sam da ću dati sve od sebe za reprezentaciju i hvala na pozivu izborniku Daliću.

Utakmicu je prokomentirao i Petar Sučić.
 
- Ne mogu ništa drugo reći nego da sam najsretnija osoba na svijetu. Ponosan sam na dečke, na stožer i na sve navijače. Stvarno smo sve ovo zaslužili i na kraju krajeva smo svima pokazali da smo najbolji, osvojili smo dvostruku krunu - rekao je Sučić i dodao:


 
- Kiša je proslavu meni još uljepšala, ovo mi je bila najdraža kiša u životu. Drago mi je zbog navijača koji su doputovali i koji su ostali s nama slaviti i po kiši, i oni su ovo zaslužili. Čitave sezone nas bodre i nadam se da smo im vratili.
 
Sučić je opisao i svoj zgoditak u 28. minuti za vodstvo Dinama. 

- Kad je Bruno primio loptu i odigrao prema Hoxhi inercija me ponijela prema naprijed. On mi je lijepo dao pas, primio sam, ugledao golmana, vidio da mu je otvoren drugi kut i na svu sreću pogodio. Drugačije je kad si na terenu i kad gledaš sa strane. Imao sam puno situacija u prošlosti kad nisam zabio velike prilike, i zaključio sam da moram poraditi na završnici. Drago mi je što je ovaj put završnica bila kako treba.

 
 

Komentara 2

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:20 23.05.2024.

Htio sam autoru zalijepiti link kada je pisao kako će Hajduk biti prvak, 03.01. 2024.g pa mi je vraćeno kako to ne mogu objaviti jer sadrži uvrjedljiv tekst???

Avatar Provokator1
Provokator1
13:51 23.05.2024.

to ti tak ide.... i to ti je tak.... klik klak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije