Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Zidane se čudi

Ono što su navijači Eibara priredili Modriću rijetko se viđa: 'To je zaista neobično'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.03.2017.
u 21:46

- To je zaista neobično. Rijetko se viđa nešto takvo, rekao je nakon susreta Zinedine Zidane

Iako su igrali bez Ronalda i Balea, nogometaši madridskog Reala danas su pobijedili Eibar i to bez velike muke, završilo je 4:1 za kraljevski klub.

Kad već nije bilo glavnih zvijezda, tu se našao Benzema koji je zabio prva dva gola, a u 29. minuti asistirao je jamesu Rodriguezu za 3:0. U nastavku je zabio i Asensio, a Pena je samo ublažio rezultat.

No, iako je Benzema odigrao vrhunski, opet je u prvom planu Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac nije igrao protiv Las Palmasa, kada je Real kiksao kod kuće (3:3) pa je danas odmoran ušao u susret s Eibarom i opet oduševio. odigrao je onako kako on to zna, razigravao svoju momčad, a onda ga je Zidane u 71. minuti odlučio odmoriti i umjesto njega uveo Matea kovačića. i tada je doživio nešto što doživljavaju rijetki.

Naime, izlazeći s travnjaka, dobio je ovacije navijača Eibara koji su ustali kako bi se naklonili pravom majstoru.

- To je zaista neobično. Rijetko se viđa da te tako nagrade suparnički navijač, rekao je Zidane nakon utakmice pa dodao:

- Svi znamo koliko je Modrić bitan za nas. Riječ je o velikom igraču, a i izvan travnjaka je veliki profesionalac. Dosad nisam to rekao, ali cijela momčad ga obožava. Zapravo, njega baš svi obožavaju, zaključio je trener Reala.

>>Lionel Messi sukobio se s trenerom zbog hrvatskog reprezentativca!

>>Alarmantno! Čak je trećina nogometaša na analgeticima

Komentara 7

HR
hrastmedunac
23:45 04.03.2017.

Genijalnost i skromnost su odlike ovog našeg mališana,što možeš nego pokloniti se!.

Avatar nula
nula
10:14 05.03.2017.

Wolfgang Amadeus Modric !

Avatar Francek007
Francek007
23:40 04.03.2017.

da istina baš smo to dobro vidjeli na ovom priloženom videu ,,,, sramota....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije