Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potres u Barci

Lionel Messi sukobio se s trenerom zbog hrvatskog reprezentativca!

Ivan Rakitić, Lionel Messi
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
02.03.2017.
u 17:53

– Bila je to teška odluka, mnogo sam o njoj razmišljao. Već uoči sezone znao sam da postoji mogućnost da neću potpisati novi ugovor. Ovo vas uistinu puno iscrpi i zato sam odlučio uzeti odmor, rekao je Luis Enrique.

Barcelona je sinoć pobijedila Sporting Gijon sa 6:1, a ta utakmice brzo je otišla u zaborav jer je nakon nje trener katalonskog kluba Luis Enrique objavio da na kraju sezone odlazi.

– Bila je ovo teška odluka, puno sam o njoj razmišljao. Već uoči sezone znao sam da postoji mogućnost da neću potpisati novi ugovor. Ovo vas uistinu puno iscrpi i zato sam odlučio uzeti odmor, rekao je Luis Enrique.

No, španjolski mediji otkrivaju da se ne radi samo o potrebi za odmorom već i o sukobu s najvećom zvijezdom kluba, Lionelom Messijem. Argentinac je nezadovoljan formom momčadi i tražio ga je da se nešto promijeni, ali Enrique ga nije slušao.

Najviše su se lomila koplja oko uloge Andrea Gomeza, portugalskog veznjaka koji je prošlo ljeto stigao kao pojačanje. Trener ga je forsirao u prvoj momčadi, a on nije oduševljavao formom. Španjolski mediji pišu kako je ubojiti trojac Suarez, Messi i Neymar tražio da se u momčad vrati hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a na sastanak s trenerom kao izaslanik je poslan argentinski čarobnjak.

Enrique navodno ni tada nije poslušao pa je Messi počeo prijetiti da će napustiti klub, a tu su reagirali čelnici i ugasili vatru, a čini se da je tada dogovoreno da Enrique ode na kraju sezone.

Sve je rezultiralo time da je Rakitić jučer vraćen u početnu postavu, a Barca je odmah zaigrala bolje i deklasirala Sporting. Da stvar bude bolja, u strijelce se upisao i Ivan Rakitić, a vrlo je indikativno to što je Enrique snimljen kako uopće ne slavi taj pogodak.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Barcelona otkrila kad će objaviti ime novog trenera!

Komentara 17

PA
Paket
18:45 02.03.2017.

Rakitić je puno značio za trojac MSN, kad je on igrao iza njih ostvarivali su najbolje rezultate. puno je trčao za njih, razigravao, a zna i zabiti

IL
ilijan
19:21 02.03.2017.

Raketa je uz Modrića naj bolji veznjak na svijetu

Avatar nula
nula
20:22 02.03.2017.

Sve je to nogometna igra ... I sve se moze totalno promijeniti dok kazes "keks". Istina, na Raketinoj faci se vidjelo da postoji neki problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije