Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Ognjen Vukojević kumovao autogolu Kijevljana (video)

Ognjen Vukojević
Reuters
07.04.2011.
u 23:15

Bit će ovo tjedan za zaborav hrvatskog nogometa. Nakon kraha naših predstavnika u Ligi prvaka, ništa bolje se nije proveo ni hrvatski dvojac u Europskoj ligi.

Ognjen Vukojević i njegov Dinamo iz Kijeva odigrao je kod kuće "mršavih" 1:1 s portugalskom Bragom, a naš je reprezentativni veznjak kumovao kod autogola svoje momčadi koji je na kraju pripisan Gusevu. Vukojević je igrao cijeli susret.

Filip Ozobić nije ulazio u porazu moskovskog Spartaka na gostovanju kod Porta (1:5). A Villarreal je samo nastavio u tonu ostalih španjolskih predstavnika u europskim natjecanjima. Žuta podmornica mrežu nizozemskog Twentea torpedirala je čak pet puta (5:1), pa je uzvratna utakmica tek puka formalnost.

Dobru večer portugalskih klubova, a vjerojatno i prolazak dalje potvrdila je i Benfica, koja je na domaćem terenu bila bolja od još jednog nizozemskog predstavnika PSV-a (4:1).

Komentara 2

BD
bbb_dinamo
00:57 08.04.2011.

nista ogi, najjaci si i ostat ces!!!!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:11 08.04.2011.

Tko radi taj i grijesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije