Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALIST WIMBLEDONA

Obiteljska drama Nicka Kyrgiosa: Život mu je bio u kaosu, ali onda je upoznao nju

Wimbledon
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/8
10.07.2022.
u 10:45

- To je sve što sam tražio, jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega - kazao je njegov stariji brat.

Veliki finalni meč u Wimbledonu između srpskog tenisača Novaka Đokovića i Australca Nicka Kyrgiosa na rasporedu je ove nedjelje od 15 sati, no u obitelji Kyrgios njihov je Nick već pobjednik. Tako barem tvrdi njegov stariji brat Christos.

- U velikom dijelu kroz proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voljeli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvijek zabrinut zbog nečega“, napisao je Christos Kyrgios u svojoj kolumni za Sydney Morning Herald, a prenosi Reuters.

Wimbledon Day 10. Gentlemen’s Singles Quarter-Final Cristian Garin vs Nick Kyrgios. Nick Kyrgios wins in straight sets. Material must be credited "The Times/News Licensing" unless otherwise agreed. 100% surcharge if not credited. Online rights need to be cleared separately. Strictly one time use only subject to agreement with News Licensing Photo: Marc Aspland/The Times/NEWS SYNDICATION
Foto: Marc Aspland/The Times/NEWS SYND

- Svijet ga je promijenio, tenis ga je promijenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nick i ja jedno vrijeme uopće nismo razgovarali -  dadao je Christos.

No, stvari su se promijenili, a stariji brat 27-godišnjeg Nicka tvrdi da je glavni razlog toga njegova sadašnja djevojka Costeen Hatzi.

- Ona mu je otvorila oči. Prije nego je nju upoznao u njegovom je životu vladao kaos. I mogu sada reći kako sam natrag dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su natrag dobili svoga sina. On je za nas već pobjednik, jer nemam što drugo reći kada vidim da sazrijeva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega - zaključio je Christos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije