Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najluđi dobitak

Norvežanin osvojio 5000 kuna jer se kladio da će Suarez ponovno ugristi

Kladio se na Suarezov ugriz i dobio
Foto: VL
25.06.2014.
u 12:23

Koeficijent norveške kladioničarske kuće da će Suarez glumiti Draculu i u Brazilu iznosio je 1:175

Ovo je vjerojatno najluđi dobitak u povijesti nogometnog klađenja - jedan Norvežanin zaradio je na ugrizu Luisa Suareza.  

Thomas Syversen (23) slavio je jučer ne zbog pobjede Urugvaja i ispadanja Italije s Mundijala u Brazilu - već zbog ugriza najboljeg urugvajskog napadača. Naime, Norvežanin se kladio da će "vampir" Suarez gricnuti nekog i za vrijeme SP-a. Kladionica je ponudila opciju Suarezovog ugriza jer je ovaj nogometaš već dvaput zubima napao svoje protivnike.

Koeficijent norveške kladioničarske kuće da će Suarez glumiti Draculu i u Brazilu iznosio je 1:175. Novopečeni kralj kladionica Syversen, objavio je norveški list Aftenposten, uložio je na tu opciju 32 krune (29 kuna) i zaradio 5600 kruna (5073 kune).

Do sada je najluđi dobitak na Mundijalu držao jedan Španjolac koji se kladio da će Španjolska od Nizozemske izgubiti 5:1. On je osvojio 100.000 eura.

>> Suarezu prijeti 24 utakmica neigranja, pogledajte kako ga ismijavaju

>> Luis Suarez opet ugrizao!

Komentara 2

RT
Rollo Tomasi
13:36 25.06.2014.

Hahahaha, predobro!

TH
thekurcula
13:50 25.06.2014.

Ma dobro, ali zašto se Norvežanin kladio za kune!?? Ja da sam na njegovom mestu birao bih neku svetsku valutu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije