Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Nogometna ikona Eduardo postao je počasni konzul Hrvatske u Brazilu: Želim otvoriti vrata Hrvatima

Instagram
30.05.2023.
u 19:41

Prvi Dan državnosti kojeg sam proslavio kao počasni konzul Hrvatske u Brazilu. U toj ulozi radit ću razliku za Hrvate i hrvatske tvrtke u São Paulu, želim otvoriti vrata i prilike drugima u regiji koju poznajem kao dlan svoje ruke

Eduardo da Silva zauvijek će ostati u dobrom sjećanju svim hrvatskim navijačima, kao reprezentativac Hrvatske zabio je 29 golova u 62 nastupa. U vrijeme dok je bio u najboljoj formi, slovio je kao ponajbolji napadač Europe, napravio je veliki transfer iz Dinama u Arsenal, a samo ga je brutalna ozljeda zaustavila u usponu. 

Bivši nogometaš dobio je ovih dana novu funkciju, postao je počasni konzul Hrvatske u Brazilu te se oglasio na svom Instagram profilu i zaradio hrpu lajkova. 

- Prvi Dan državnosti kojeg sam proslavio kao počasni konzul Hrvatske u Brazilu. U toj ulozi radit ću razliku za Hrvate i hrvatske tvrtke u São Paulu, želim otvoriti vrata i prilike drugima u regiji koju poznajem kao dlan svoje ruke. Hvala veleposlaniku Ranku Viloviću i ministrici Gordana Prelčec Sermek na pozivu - objavio je legendarni Dudu. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon odlaska s Emiratesa, nastupao je za Šahtar i poljsku Legiju, a karijeru ja završio u rodnom Brazilu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije