Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADAM JOHNSON

Nogometaš pedofil izašao na slobodu, ćeliju će zamijeniti raskošnom vilom

Adam Johnson
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
22.03.2019.
u 15:12

Na slobodi ga, međutim, neće čekati njegova bivša zaručnica Stacey Flounders s kojom ima kćer. Johnson će tek nakon 15 godina moći predati zahtjev da mu se ime izbriše s liste seksualnih prijestupnika

Bivši nogometaš Sunderlanda i Manchester Cityja Adam Johnson (s kojim je osvojio naslov prvaka u sezoni 2011./2012.) odslužio je polovinu šestogodišnje kazne zbog spolnog odnosa s maloljetnicom, što mu je uz dobro vladanje omogućilo uvjetnu slobodu na koju danas i izašao.

U Sunderlandu je zarađivao 76 tisuća eura tjedno, a u zatvoru je morao pronaći novi posao pa je radio kao zatvorski čistač za 14 eura tjedno.

Ćeliju će zamijeniti raskošnom vilom od sedam spavaćih soba koju je u vrijeme kada je zarađivao milijune kupio svojoj sestri. Na slobodi ga, međutim, neće čekati njegova bivša zaručnica Stacey Flounders s kojom ima kćer.

Naime, nakon što je Johnson pritisnut dokazima na suđenju priznao krivnju i izrazio kajanje, posramljena Stacey odlučila ga je ostaviti. Do tog čina, koji ga je vjerojatno spasio dulje robije, Johnsonova je zaručnica slijepo vjerovala u njegovu nevinost.

Johnson će tek nakon 15 godina moći predati zahtjev da mu se ime izbriše s liste seksualnih prijestupnika.

>>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije