Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODSLUŽIO KAZNU

Poznati pedofil izlazi iz zatvora i vraća se svom luksuznom životu

Adam Johnson
Foto: Press Association/Pixsell
05.03.2019.
u 09:09

Posramljeni i omraženi engleski nogometaš, svojedobno čak i reprezentativac, Adam Johnson (31) broji svoje posljednje dane u zatvorskoj ćeliji

Bivši nogometaš Sunderlanda i Manchester Cityja (s kojim je osvojio naslov prvaka u sezoni 2011./2012.) odslužio je polovinu šestogodišnje kazne zbog spolnog odnosa s maloljetnicom, što mu je uz dobro vladanje omogućilo uvjetnu slobodu.

Koncem ožujka skučenu ćeliju zatvora u Moorlandu (koju navodno posljednjih tjedana ne napušta kako ničim ne bi ugrozio svoje puštanje na slobodu) zamijenit će raskošnom vilom od sedam spavaćih soba koju je u vrijeme kada je zarađivao milijune kupio svojoj sestri.

Na slobodi ga, međutim, neće čekati njegova bivša zaručnica Stacey Flounders s kojom ima kćer. Naime, nakon što je Johnson pritisnut dokazima na suđenju priznao krivnju i izrazio kajanje, posramljena Stacey odlučila je da će ga ostaviti. Do tog čina, koji ga je vjerojatno spasio dulje robije, Johnsonova je zaručnica slijepo vjerovala u njegovu nevinost.

Od nogometa ne planira odustati, navodno će poslati pismo svim engleskim klubovima i tražiti drugu priliku. Međutim, teško da će je dobiti jer nikome ne treba negativna reklama koju će Johnson i njegova stigma seksualnog prijestupnika neminovno donijeti sa sobom. Opcija za nastavak karijere bila je i Kina, no kako je jedan od uvjeta njegove slobode da se svaki tjedan mora javljati policiji, takav je transfer postao nemoguć.

>> Pogledajte i najveće transfere zimskog prijelaznog roka

Ključne riječi

Komentara 3

AV
avim
10:39 05.03.2019.

Koja je to glupost, kakav,, predofil,,

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:55 05.03.2019.

Moze igrati sad za repku Vatikana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije