Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG MAGLE

Ništa od bodova: Otkazan Super G u Garmischu

Ivica Kostelić (1)
Reuters
29.01.2012.
u 12:43

Četvrti veleslalom sezone otkazan je zbog magle pa Kostelić u Garmischu neće ni do jednog boda.

Vodeći skijaš svijeta nadao se da će u Njemačkoj napokon postići dobar rezultat u brzim disciplinama, ali start utrke je odgađan te na kraju i otkazan.

Gusta magla iznad Kandahara u Garmischu, staze na kojoj je lani Ivica Kostelić osvojio u supervelelslalomu svjetsku broncu, kriva je za otkazivanje nedjeljne utrke u toj disciplini. Nadao se da će mu se nedaleko od Münchena "otvoriti" u brzim disciplinama, ali morat će još pričekati. Sljedeći nastup čeka ga u petak u spustu.

- Za Ivicu je otkazivanje superveleslaloma u Garmischu i dobro i loše. S jedne strane, bio je dosad spor u brzim disciplinama, nije osvojio mnogo bodova, no s druge strane nadao se da će upravo u Garmischu osvojiti koji bod više. Njegovim glavnim konkurentima odgovara da se spustovi i superveleslalomi otkazuju. Beatu Feuzu forma u brzim disciplinama pada, a Marcel Hirscher ih i ne vozi. Odmah iz Njemačke krećemo na treninge u Chamonix, gdje se sljedeći vikend voze dva spusta i superkombinacija. A u njima nam je puno bodova u igri - rekao je glasnogovornik skijaškog saveza Nenad Eror.

Broj otkazanih utrka je sve veći, ljudi iz FIS-a trebat će dobro razmisliti kako složiti kalendar natjecanja. Treba nadoknaditi super-G iz Kitzbühela i Garmischa, a kako se u Chamonixu već nadoknađuje spust iz Val Gardane, pitanje je kako naći nove termine. Nakon Chamonixa, skijaši preko bugarskog Banskog putuju u ruski Soči, a zatim u Švicarsku.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:51 29.01.2012.

NEMAŠ POSAO ILI NE PRIMAŠ PLAĆU VEČ PAR MJESECI, A IMAŠ NAJOSNOVNIJE ZNANJE O RAČUNALIMA I INTERNETU?? Ne brini jer ja sam pronašao rješenje, ponajprije za sebe a sad pokušavam pomoći i ostalima. Radi se o poslu u kojem je jedino što je potrebno slobodno vrijeme i strpljenje. Kad sam ulazio u ovo bio sam pomalo skeptičan, no sad kad vidim da se na tome da zaraditi od 75 – 200$ tjedno moja skeptičnost je prerasla u ozbiljnost da proširim svoj posao. Ukoliko i ti nemaš financijskog izlaza, a znaš da svaka kuna dobro dođe, javi mi se na mail: strpljenjemdozarade @ gmail . com i već danas zaradi svojih početnih 17$!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije