Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A Tyson ima tešku ruku

Nije mu najbolje sjelo: Fury zaprijetio navijaču zbog provokativne pjesme

Tyson Fury
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.06.2019.
u 15:18

Navijač je poželio pjesmu koja slavi ratne trijumfe Kraljevskih zračnih snaga tijekom Drugog svjetskog rata

Tyson Fury, bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji kojeg u subotu u Las Vegasu čeka meč protiv relatibvno nepoznatog Nijemca Toma Schwarza, zaprijetio je jednom navijaču da će ga opaliti po 'njuškici' zbog provokacije upućene njegovu suparniku.

Dotični je navijač od Furyja tražio da zapjeva "'Deset njemačkih bombardera", pjesmicu koju rado izvoditi engleski navijači kada se na suprotnoj tribini nalaze Nijemci, a koja slavi ratne trijumfe Kraljevskih zračnih snaga tijekom Drugog svjetskog rata.  

- Začepi usta ili ću ti ih ja začepiti - odvratio je Fury navijaču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije